Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

peiton 

všetky recenzie používateľa

Peter Marcin chcel mať talk-show,ale zabudol na dosť dôležitú a nosnú vec akou je správne moderovať takýto druh zábavy.Budem prísna ked napíšem,že mu to v kresle vodcu neladí tak ako by malo a hostia všetko odmakajú aj za neho.Dobrou správou je všetko ostatné a síce,výber hostí - dávajú si obzvlášť záležať,kulisy sú útulné a ja som spokojná.Už bolo na čase. ()

PanJam 

všetky recenzie používateľa

Marcin je svojský moderátor a určite sa napríklad na takého Bičana nechytá. Samozrejme, ak by sme to porovnali s úžasnou Show Jana Krausa, táto talk-show by zrejme nebola ani z polovice taká dobrá. Avšak, záleží aj od hosťa. Marcin je skôr moderátor "pre davy". Niekedy mi príde vyslovene trápny, avšak väčšinou znesiteľný a občas aj vtipný. Niektoré diely boli slabšie, iné zas veľmi dobré. Proste taký priemer. ()

Reklama

tančísvlky odpad!

všetky recenzie používateľa

Tak tohto pána ja nikdy neakceptujem, pretože nemá v hlave žiadny mozog. Na úbohé plagiáty odborníkov na zábavu nie som vôbec zvedavý. Ak toto verejnoprávnemu divákovi stačí tak nech to pozerá a dá tomu aj plné nebo hviezdičiek. Ja to určite robiť nebudem.Intelektuálna úroveň moderátora je na úrovni všetkých seriálov čo na slovensku momentálne prebiehajú. Nechápem hostí, že vôbec účinkujú v takomto niečom. Tento program je pre plač, kam až klesla úroveň slovenského diváka ... ()

BesnaSrnka odpad!

všetky recenzie používateľa

Marcin na to skrátka nemá a nikdy nemal. Moderátorom večernej talkšou by mal byť niekto rozhľadený, pohotový a hlavne VTIPNÝ. Peter Marcin nie ani jedno z toho, ale zato dokáže brilantne obrátiť akúkoľvek tému na lacné sexuálne narážky! Humor na úrovni stužkovej na ktorom sa(súdiac podľa komparzu) môžu baviť len babky po prechode. Klinec do rakvy tomu dávajú bezškrupulózne opajcnuté prvky zo zahraničných talkšou. Odpad! ()

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Stále sú tu iba samí herci, speváci, športovci atď. Niekedy by si mohol Marcin pozvať aj niekoho menej známeho. Na druhej strane oceňujem, že sa nejedná len o rozhovory, ale príde aj na nejakú akciu, hry a scénky. Marcin sám o sebe nemá takú zásobu vtipov alebo nevie tak dobre improvizovať ako Kraus, ktorý akčné pasáže vo svojej show nemá (väčšinou), ale svojím humorom to utiahne bez problémov aj bez nich. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama