Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 265x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Recenzie (49)

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Tak sa mi zdá, že takl show Petra Marcina "Neskoro večer" sa nevysiela dostatočne neskoro večer. Občas sa mi totiž stane, že pri surfovaní po televíznych kanáloch narazím na túto reláciu. A hneď mám po nálade. Skusil som tomu dať viac krát šancu, ale vždy ma to dokázalo akurát tak znudiť alebo v niektorých prípadoch i znechutiť. Marcin sa absolútne nehodí na to, aby moderoval takýto typ programu. Osobne proti nemu nemám nič, ale túto show by som navrhol urýchlene stiahnuť z obrazoviek verejno-právnej televízie. Je to nehanebné plytvanie koncesionárskymi poplatkami. * ()

PanJam 

všetky recenzie používateľa

Marcin je svojský moderátor a určite sa napríklad na takého Bičana nechytá. Samozrejme, ak by sme to porovnali s úžasnou Show Jana Krausa, táto talk-show by zrejme nebola ani z polovice taká dobrá. Avšak, záleží aj od hosťa. Marcin je skôr moderátor "pre davy". Niekedy mi príde vyslovene trápny, avšak väčšinou znesiteľný a občas aj vtipný. Niektoré diely boli slabšie, iné zas veľmi dobré. Proste taký priemer. ()

Reklama

KukulienkaHO 

všetky recenzie používateľa

Stále sú tu iba samí herci, speváci, športovci atď. Niekedy by si mohol Marcin pozvať aj niekoho menej známeho. Na druhej strane oceňujem, že sa nejedná len o rozhovory, ale príde aj na nejakú akciu, hry a scénky. Marcin sám o sebe nemá takú zásobu vtipov alebo nevie tak dobre improvizovať ako Kraus, ktorý akčné pasáže vo svojej show nemá (väčšinou), ale svojím humorom to utiahne bez problémov aj bez nich. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

V októbri 2017 som sa zúčastnil aj s pani manželkou nakrúcania v Starej Turej, s ktorou je Peter Marcin mimochodom pomerne úzko spojený, hoci sa o tom možno oficiálne príliš nevie (ale nebudem spoilerovať). Má povedzme „jednoduchší“ štýl humoru, ale koľkokrát mi je na nič sa nehrajúci „prízemnejší“ humor bližší (a zábavnejší), než sofistikovaný od Jana Krausa, kedy je v sále hrobové ticho, ale hlavne, že to bolo hlboko intelektuálske. Marcin je sebavedomý a naživo pomerne sympatický profesionál, ktorý vie, čo robí, vie živo spolupracovať s publikom (čo by za to niektorí iní moderátori dali), nebojí sa improvizovať a vie z nečakaného maléru (zabudnutý text, pokazený mikrofón...) urobiť fór (a aj za to by mnohí jeho neschopnejší kolegovia veľa dali, aby to vedeli robiť ako on). Neskoro večer je tradičný formát, kedy si známy a výrazný moderátor so svojským zmyslom pre humor do štúdia pozýva známych i menej známych hostí, kecá s nimi a má to byť vtipné (a dosť často aj je). K tomu nesmie chýbať početné živé publikum a kapela priamo na pódium. ()

BesnaSrnka odpad!

všetky recenzie používateľa

Marcin na to skrátka nemá a nikdy nemal. Moderátorom večernej talkšou by mal byť niekto rozhľadený, pohotový a hlavne VTIPNÝ. Peter Marcin nie ani jedno z toho, ale zato dokáže brilantne obrátiť akúkoľvek tému na lacné sexuálne narážky! Humor na úrovni stužkovej na ktorom sa(súdiac podľa komparzu) môžu baviť len babky po prechode. Klinec do rakvy tomu dávajú bezškrupulózne opajcnuté prvky zo zahraničných talkšou. Odpad! ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama