Reklama

Reklama

Neskoro večer: Talkshow Petra Marcina

(relácia)
Talk-show
Slovensko, 2014, 266x (44 - 73) min

Účinkujú:

Peter Marcin (moderátor), Jozef Vajda, Martin Hindy, Soňa Pernecká, Miroslav Holec, Tomáš Redey, Martin Breznický, Tomáš Redey ml., Viktor Šuchter (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Talkshow Petra Marcina na aktuálne témy  -  zábavne, atraktívne, netradične. (STV)

Diskusia

sk999

sk999 (hodnotenie, recenzie)

Marcin je vyhoretý a nič nové už nevie priniesť do tejto relácie. Nové časti sú už veľmi trápne. Zmena kapely išla k horšiemu. Bolo by načase zrušiť to.

Wade W.

Wade W. (hodnotenie, recenzie)

Dreamer

Jediny problem vidim v tom ze kedze to vysiela verejnopravna televizia, neobjavia sa tam oproti Krausovi prilis kontroverzny hostia, typu Rytmus a pod.

Wade W.

Wade W. (hodnotenie, recenzie)

Dreamer

Tak ano niektori ludia si radsej pozru Danglove radoby humorne parodie nez toto , kedze tu sa im nepaci ako sa Marcin hadze na stol a  grimasy ktore robieva. Ale hostia su tu to hlavne orechove. Ti mimo hereckej brandze, ked si pozyva ludi ktory nejako vynikli svojimi povolaniami, menej znamych hudobnikov, spisovatelov, ludi ktory prerazili zaujimavym napadom na biznis a podobne. Uz spominany Karika, najnovsie aj diel s Filipom Jancikom bol zaujimavy. Kvoli tomu sa to vzdy oplati pozriet.

Dreamer

Dreamer (hodnotenie, recenzie)

Wade W.

Taktiez suhlasim, nezacalo to najlepsie a osobne mi strasne vadilo to, ze Marcin sa az prilis snazil byt vtipny, doslova neustale skakal hostom do reci a zvazoval som, ze kvoli tomu program prestanem sledovat. Tento problem sa ale vyrazne minimalizoval, aj ked niektore vtipy a grimasy sa mi tiez prilis nepacia, resp. su opozerane, no celkovo je to dobre, zrusili uz aj tu vymenu tvari ktora nefungovala idealne, casto su pozyvani aj velmi zaujimavi hostia a to ze cely cas len nesedia, je tam trocha akcie, scenok, povazujem skor za plus.

 

Este k tomu porovnavaniu, ak by sa Marcin snazil byt viac ako Kraus, bol by kritizovany za kopirovanie, on je iny, svojsky a istym sposobom originalny a preto je taktiez kritizovany, takze istemu publiku sa prakticky neda vyhoviet a kritizovali by podla mna kohokolvek v podobnom programe.

 

Nakoniec k hodnoteniu doplnim, ze casto sa uzivatelia nechaju uniest davom a daju minimalne o jednu hviezdu menej len kvoli pociatocnym nizkym hodnoteniam top uzivatelov - a toto plati dvojnasobne pri akychkolvek slovenskych programoch.

na príspevok reagoval Wade W., Wade W.

Dreamer

Dreamer (hodnotenie, recenzie)

majo25

Velmi dobre si to vystihol, myslim ze to nizke (a podla mna neopravnene) hodnotenie je prave kvoli porovnavaniu, len ciastocne kvoli tomu ze Marcin nesadne kazdemu , toto je rozhodne nieco ine.

Wade W.

Wade W. (hodnotenie, recenzie)

A uz o hodinu zacne dalsia seria... na to ze to uz ide treti rok je to  celkom uspech. Aspon pokym to neprevezme nejaka komercna slovenska televizia a nepokazi tento koncept.

Uživateľ Wade W. zmazal svoj príspevok.

Uživateľ Wade W. zmazal svoj príspevok.

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Wade W.

Ja by som to vôbec neporovnával s Krasom ani Lettermenom. Je to síce late night show, ale taká svojská, s odlišnou zábavou, takou nenáročnou, pohodovou. Marcin sa už nezmení, on bude takýto navždy. A mne to nevadí. Ako hovorím, je to také svojské.

na príspevok reagoval Wade W., Dreamer

Wade W.

Wade W. (hodnotenie, recenzie)

Celkom sa to rozbehlo zabavou za tich poslednych par mesiacov , to nizke hodnotenie uz nie je velmi aktualne. Taky diel s Martinom Dejdarom alebo Adelou Banasovou bol  dost zabavny.  A  ked uz ,niektore diely su viac zaujimave  napr ten so spisovatelom Jozefom Karikom. Rozhodne by to mohlo este par rokov chodit, nech Marcin ziska viac skusenosti, ved aj Kraus nejak zacinal

na príspevok reagoval majo25, Dreamer

Reklama

Reklama