Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S.O.S. je úspešným televíznym výtvorom Slovenskej televízie (STV), v ktorom štvorica protagonistov v podaní Daniela Dangla, Romana Pomajba, Petra Sklára a nežnejšiu časť zastupujúca Petra Polnišová si robia srandu s každého a všetkého. S.O.S vytvoril nové hviezdy televízneho priestoru ako Monsterovcov, Editu „ Cicu“ Papeky, Haló Paberu a množstvo iných postavičiek vystupujúcich vo vtipom sršiacich skečoch. (pravo)

(viac)

Recenzie (102)

Mire 

všetky recenzie používateľa

Ach, prípad S.O.S... býval to niekedy môj najobľúbenejší program v televízii vôbec. A to som ich pozerával od samého začiatku - a pritom som na nich s mamkou natrafil úplne náhodou pri prepínaní programov telke :)) Ale pozdávalo sami to až na to, že vtedy to išlo hodinu a len raz mesačne ale potenciál tam bol a veľký. Vtedy to ešte ale málokto pozeral a ja spolu s malou hŕstkou ďalších sme sa už vtedy na tom bavili. Milovali sme také Pomáhajbo, prvé časti boli fakt geniálne s mojimi bratrancami sme sa na tom neskutočne rehlili :D Lenže časom sa táto relácia dostala do väčšieho povedomia ľudí a mimoriadnej kreatívnej štvorici dochádzal postupne dych... posledná kvalitná éra bolo parodovanie Vyhulených malých bobrov, čiže do konca roku 2005... od roku 2006 vrátane to bolo čoraz horšie a horšie a nové skeče typu "Ebénci", "Duňa a Fuňa" ma absolútne nezaujímali.... vrcholom boli tie veveričky čo hrala Polnišová, to už hraničilo s úbohosťou. Našťastie to trápenie už ukončili a S.O.S. nechali spať... mimochodom to DVD čo vydali bolo zložené čisto zo scénok z roku 2006!!! Proste z doby keď táto pôvodne skvelá groteska už stála fakt za hovno.... ale za prvé dva excelentné roky dávam bezva päť hviezdičiek. P.S. - nikdy som nechápal čo všetci videli na Edite Papeky - ona patrila vždycky medzi najhoršie skeče v tejto relácii, odjakživa som ju neznášal a neprinúti ma zasmiať sa ani keby som sa poskladal do kocky :)) ()

flegmos 

všetky recenzie používateľa

Vzdycky hovor secko!! Vzdycky hovor secko!!! tak tak dnes uz mozem v klude povedat ze na to co sa na LOVEnsku toci je tento serialik napriek tomu, ze bol pekne za lacika, na kolienku a na rychlovecku zbuchnuty je to celkom dobra vydarena SATIRA. Primitivno-trapna, jednoducha avsak FUNKCNA. Dnes uz sa na to divam ako na legendu. V spravnom case, na spravnom mieste sa stretla spravna kombinacia ludi aby sa im podarilo Totok, lebo Totok je tazky LOVEnsky nadpriemer. 85 % ()

Reklama

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Po smrti komika Satinskeho zacala situacia okolo satiry nba Slovensku povazlivo upadat, ale chvalabohu roku 2004 sa objavila tato relacia, z ktorej najlepsia postava bola suverenne Polnisova. Ale aj ostatni /Dangl, Sklar ...../boli vyborni. Jo a za scenky v restauracii U Slovaka musim dat vysokych 80 % ()

LaciLC 

všetky recenzie používateľa

Áno, z počiatku išlo o veľmi nádejnú a mimoriadne zábavnú show, ale s postupom času začala kvalita jednotlivých častí mierne kolísať a v súčastnosti bohužiaľ len klesá a klesá. Hoci sa prirodzene aj teraz nájdu skeče, ktoré dávajú spomenúť na lepšie časy, ale čoraz častejšie sa vyskytujú trápne a kŕčovité pasáže, kedy len krútim hlavou a pozerám mierne do zeme. No, je to veľká škoda, zo začiatku som uvažoval aj o pekných štyroch hviezdičkách... Hlavných protagonistov hodnotím všetkých do jedného len kladne, je vidieť, že sa pri nakrúcaní bavia, ale aj patrične snažia - ech, občas to nevyjde, ale celkovo sa pri SOS nenudím a väčšinou ide o zaujímavé spestrenie večera... ()

Steny94 

všetky recenzie používateľa

Úžasná relácia s nezabudnuteľnými scénkami ako Celévriti Camp,Monsterovci,Rozvedení so závadami,Superstar hľadá Slovensko a iné...Jasné že nebolo všetko podarené ale štyria hlavný herci boli úžasne zladený a ja som pri tom reval od smiechu!Škoda že už skončili a nemôžu parodovať momentálne stupidity!! ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (6)

  • Meno ústredného moderátora (Daniel Dangl) je niekedy Karol a inokedy zase Ivan. Stále pritom ide o tú istú postavu, čo dokazujú občasné návštevy jeho ženy Julky (Petra Polnišová), ktorá ho v závislosti na konkrétnej epizóde oslovuje oboma menami. (Macejko)
  • Pri pozornom sledovaní je možné zistiť, že niekoľko skečov bolo natočených na rovnakom mieste - aj keď nemajú nič spoločné. (Crash master)
  • Pôvodne bol program vysielaný raz do mesiaca a trval 45 minút. (Crash master)

Reklama

Reklama