Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Prvý slovenský seriál z mediálneho prostredia Rádio odhalí, čo prináša život v mediálnom prostredí. Nebudú v ňom chýbať zaujímavé príbehy, škandály, klebety, závisť, verejné aj tajné lásky, vzťahy medzi nadriadenými a podriadenými, priateľstvá i osobná nevraživosť... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (32)

Luqi 

všetky recenzie používateľa

Rádio v ružovej záhrade...................som zmätený, tuná čítam, že je to dráma, no ten prvý diel vyzeral skôr ako veľmi zlý sitcom. Možno málo pozorný divák by si ani nemusel všimnúť, že Ordinácia v ružovej záhrade skončila a že začal úplne iný seriál. Ale musím pridať jednu hviezdičku, lebo scenár je evidentne lepší a herci odvádzajú lepšiu robotu...................... Čudujem sa ale Gaišbergovi, Luknárovi alebo dokonca Táslerovi, že sa na to dali......... ()

chalp odpad!

všetky recenzie používateľa

Ordinácia si je aspoň istá čím chce byť, nudnou píčovinou pre stv stádo, lenže rádio chce byť sticomom, chce byť drámou a chce býť ironickou sondou ala Californiacation a pri tom je len nudnou píčovinou bez jediného vtipného/dramatického/úsmevného momentu.Z markízy mi je fakt zle.Jo a rocker Marián “wtf“ Geišberg rulez. ()

Reklama

Makky 

všetky recenzie používateľa

Seriál, ktorý je pravým dôkazom toho, v akej situácii je celá momentálna tvorba. Niečo natočíme, scenár ani nepotrebujeme, napráskame tam hercov z iných seriálov, urobíme tomu megalomanskú reklamu, efektne to podfarbíme známymi tvárami, dobrou hudbou a divák nám to bude žrať aj s navijákom. A tak to naozaj je. Rádio je absolútne oničom, ale vyzerá sakra atraktívne. Neviem ani, prečo tá jedna hviezda... snáď len preto, že to nie je ďalší seriál plný nešťastí a tragédií. Vyznieva dosť optimisticky a to je plus. O tom svedčí už len názov rádia - Fresh :) ()

rudess 

všetky recenzie používateľa

Rádio Fresh je celkom z iného súdka ako jeho chabá predzvesť...A aj keď vychádza z "jednotky" (postavy, prostredie...), je oveľa viac prepracovanejšie, dokonalejšie, emotívnejšie, trosku divadelné, ale cítiť, že si tvorcovia vzali do rúk pôvodný námet a vdýchli mu život... Konečne čosi, na čo sa fakt dá pozerať... Vďaka! ()

Dale 

všetky recenzie používateľa

Súťaženia medzi televíziami Markíza a Joj o to, kto bude mať vo vysielaní viac slovenských seriálov mám už plné zuby, pretože obom televíziam nejde o kvalitu, ale o kvantitu. Takmer každý večer nejaký slovenský seriál a jeden horší ako druhý. Aj keď slovenskí herci musia byť nadšení, že po rokoch, kedy sa absolútne nič netočilo, majú zrazu plno práce, no som zvedavý dokedy im vydrží to nadšenie a kedy si uvedomia v čom to vlastne hrajú. Čo sa týka tohto nového počinu, tak scenár opäť nulový, herci pôsobia hrozne umelo (snaď s výnimkou Geišberga), ešteže v pozadí hrajú súčasné hudobné hity, inak by to nestalo za nič. ()

Galéria (40)

Reklama

Reklama