Reklama

Reklama

Milujem Slovensko

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2013, 206x79-89 min

Réžia:

Rado Štefanov

Kamera:

Vlado Valko

Hudba:

Viktor Hazard

Účinkujú:

Martin Nikodým (moderátor), Adela Vinczeová, Dano Dangl, Stanislava Kašperová, Juraj Šoko Tabaček, Samo Tomeček, Andrea Gabrišová, Romana Orlická (viac)
(ďalšie profesie)

Obsahy(1)

Moderátor Martin Nikodým, kapitáni tímov a šestica súťažiacich nás prostredníctvom zábavných súťaží prevedú svetom slovenského filmu, televízie, športu, hudby, jazyka a iných zaujímavostí Slovenska. (STV)

Recenzie (95)

unclejack 

všetky recenzie používateľa

Vhodné pre milovníkov Martina Nikodýma a jeho humoru. Nič extra nové sa človek nedozvie a celý čas sa pozerá na Dangla s Banášovou a ich márne pokusy o záchranu komickej stránky tejto šou. Niekedy až padám od toho čo všetko naše celebrity nevedia. Takže suma sumárum - Milujem Slovensko je kvázi vedomostná súťaž, kde ide o to ukázať Nikodýma, Dangla a Banášovú spolu s partičkou celebritných hostí. Nie že by to bolo zábavné, alebo zamerané na vedomostnú stránku - o to tu vonkoncom nejde. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Vcelku atraktívny, zábavný, veselý, originálny a pestrofarebný formát, ktorý však po pár rokoch vysielania začal (napriek obmieňaniu súťažných disciplín a hostí) stagnovať a mierne nudiť. Mňa osobne iritovala aj oplašená „blavácka úderka“ v zložení Dano Dangl a Adela Banášová/Vinczeová. A to som pomerne veľký fanúšik WTF humoru, akým sa kedysi (napr. SOS, Kredenc, Partička...) prezentoval resp. ešte aj dodnes sa stále občas prezentuje Dangl. Ale tu toho bolo proste už ozaj moc. Potešilo spestrenie v podobe živej kapely, hrajúcej najslávnejšie slovenské hity (vrátane ľudových). Tejto úlohy sa chopila poslušná súdruhovská iskrička Samuel Tomeček, hrajúci napr. na oslavách MDŽ strany Smer začiatkom marca 2018 (pár dní po tom, čo bol brutálne zavraždený investigatívny novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica v ich vlastnom dome). Každopádne, oproti českej, nudnej a mega upätej verzii je to na Zlatý glóbus. ()

Reklama

GalaktikHero odpad!

všetky recenzie používateľa

V súťaži o vrchol trápnosti by táto pseudorelácia asi vyhrala celosvetovú súťaž. Pohľad na naše prepytujem "hviezdy" a ešte raz prepytujem "šoubiznisu" je žalostný, smutný a normálnemu človeku obracia žalúdok ako po pančovanom burčiaku. Páni herci nám vymierajú a zostáva toto PANOPTIKUM. Ešte že máme aspoň pár športovcov, ktorí nám vedia urobiť radosť. ()

Generi 

všetky recenzie používateľa

Začalo to ako veľmi príjemný formát televíznej zábavy. Posledná séria už ale lezie na nervy všetkým - moderátorovi, Adéle a hlavne agilnému a oprsklému Danglovi, ktorý je už zlý aj na chudákov divákov, ktorí za nič nemôžu. Najvyšší čas skončiť, pretože už i hostia sú x- krát recyklovaní a okukaní, všetko násilné a divák sa ani teoreticky nemá nad čím zabávať, keď sa nebavia ani súťažiaci. Takže novú sériu už NIE !!! ()

MichelSmith 

všetky recenzie používateľa

Vcelku podarený a revuálny familiárny program,ktorý však pyká prílišnou vytaženosťou a sukcesívne vykazuje dekadenciu znovupozeratelnosti , osobitne u ustavičného diváka. Vsádzka na obmenu aktérov ďalej funguje,no pre mňa osobne pocit začínajúceho stereotipu neuhasína,čo ma mrzí,lebo mám Slovensko v srdci... ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (3)

  • V jednom z dílů, který byl v roce 2018 věnován výročí vzniku ČSR, se jako host objevil Martin Dejdar, který jako kapitán působil v několika sériích české verze pořadu Máme rádi Česko (od r. 2013). (fabecc1222)
  • Jako Mikuláš vystupuje v mikulášských dílech bývalý scenárista tohoto pořadu, Pavel Graus. (fabecc1222)

Reklama

Reklama