Reklama

Reklama

Mandalorián

(seriál)
  • USA The Mandalorian (viac)
Trailer 2
USA, (2019–2023), 16 h 29 min (Minutáž: 31–59 min)

Tvorcovia:

Jon Favreau

Hrajú:

Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers, Werner Herzog, Nick Nolte, Emily Swallow, Omid Abtahi, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, John Beasley, Horatio Sanz (viac)
(ďalšie profesie)

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Seriál pojednává o dobrodružstvích osamělého lovce, který najde malého tvora Grogu a snaží se ho ochránit před Impériem a mnoha jinými nepřáteli, kteří se ho snaží využít ve svůj prospěch. Na své cestě oba zažívají mnohé nástrahy i nebezpečí. (ČSFD)

Recenzie používateľa Johny203 k tomuto seriálu (14)

Kapitola 4: Útočisko (2019) (S01E04) 

Celý obsah tejto epizódy som už videl len v iných kulisách a po X-tý raz to bolo predvídateľné a nudné. Pripadalo mi to ako epizóda Hercula s Kevinom Sorbom alebo nejaký priemerný, zabudnutý film z 90siatok. Toto proste nieje Star Wars. ()

Season 2 (2020) (S02) 

Výrazne lepšie ako prvá séria. Fantastický vizuál ale poslabší príbeh. Chcelo by to minimálne pomocného scenáristu a prestať všetko riešiť spôsobom Deus ex machina . ()

Kapitola 9: Šerif (2020) (S02E01) 

Opäť zápletka ktorú sme už mnohokrát videli. Po scenáristickej stránke je to katastrofa. Neoriginálne, hlúpe a predvídateľné. Vizuálne je to ale krása a scény v piesočných lokáciách sú nádherné a veľmi dobre sa na to pozerá. ()

Kapitola 10: Pasažier (2020) (S02E02) 

Tak tu nebolo nič. Rozťahaná epizóda animovaného seriálu. Potreba spoluscenáristu k Favreauovi je akútna. ()

Kapitola 12: Infiltrácia (2020) (S02E04) 

Príbehovo zaujímavejšie ako prvé dve epizódy a má to krásny vizuál kaňonu aj scén vo vzduchu (nie vo vesmíre). Ale hlavný dramatický moment skončí miliónkrát videným klišé a baby yoda tu má viac scén a tie sú stále otravné. Lepšie ☆☆☆. ()

Kapitola 13: Jedijka (2020) (S02E05) 

Vizuálne nádherné ale raz som si už v tejto sérií uletel a nadhodnotil len kvôli vizuálu. ()

Kapitola 15: Presvedčenie (2020) (S02E07) 

Rick Famuyiwa je pre tento seriál záruka kvality. Škoda že ho nerobí celý. ()

Kapitola 16: Záchrana (2020) (S02E08) 

Fantastický vizuál vesmírneho krížnika a obzvlášť vyloďovacia scéna so zapínaním Dark trooperov bola vynikajúco videoklipovo zrežírovaná. Len škoda že akcia snimi nebola taká zábavná. Záverečný deep fake nebol podarený, skôr to vyzeralo ako použitie nepodobného herca. Dobrý záver série, navyše to, konečne, vyzerá na koniec jedného otravného MacGuffinu. ()

Season 3 (2023) (S03) 

Konečne to vyšlo a Mandalorian priniesol naozaj Star Wars pocity. Neverím že ten seriál písal Favreau prevažne sám. Scenár už nieje blatový aj keď pár chybičiek sa nájde, Napríklad jedna z epizód je rozseknutá na dve dejové línie pričom k tej druhej sa už viac menej nevrátime a toto spojenie spolu akosi nekorešponduje. Seriál vyzerá už tradične krásne akurát vo finále sú triky o čosi horšie, Každopádne toto je cesta záchrany Star Wars, len škoda už to trvalo 5 rokov. ()

Kapitola 18: Bane Mandalóru (2023) (S03E02) 

Pri akčnej scéne som mal feeling na pôvodnú trilógiu, asi najlepšia epizóda seriálu. ()

Kapitola 19: Konvertita (2023) (S03E03) 

Skvelá akčná scéna na úvod ale potom tu máme priam Boba Fettovské neduhy kedy sa preskočí na úplne inú dejovú linku a napriek tomu že to nie je zlé, je to nekonzistentné a obe časti spolu nekorešpondujú. Každopádne spoluscenárista pomohol. ()

Kapitola 22: Žoldnieri (2023) (S03E06) 

Civilizácia tak zdegenerovaná že bez strojov si nevie poradiť, niečo také sme tu už mali v roku 1965 v Star Trek: Klec nie? A ďalej to je klasická ,,policajná,, buddy movie ktorú sme scénu po scéne už videli x krát len skrátená asi do štvrť hodiny ale bolo to celkom zábavné. ()

Kapitola 24: Návrat (2023) (S03E08) 

Celú sériu to vyzeralo nádherne ale tu sa tie triky akosi minuly. ()

Súvisiace novinky

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

Disney o rok odsouvá hranou Moanu

07.04.2024

Pokud jste fanoušci hraných verzí disneyovských animáků, následující první zpráva pro vás nebude úplně pozitivní. Plánovaná hraná verze animovaného snímku Moana (Odvážná Vaiana: Legenda o konci světa… (viac)

Zemřel Carl Weathers

Zemřel Carl Weathers

02.02.2024

Přichází smutné zprávy ze zámoří. Ve věku šestasedmdesáti let zemřel ve čtvrtek 1. února v kalifornském Los Angeles americký herec Carl Weathers, známý především svou rolí boxera Apolla Creeda z… (viac)

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

Příštím Star Wars filmem bude Mandalorian & Grogu

09.01.2024

Lucasfilm na oficiálních stránkách Star Wars jen tak mimochodem odhalil, co dalšího nás ohledně vesmírné ságy čeká. Pod režijním vedením Jona Favreau a produkčním dohledem Davea Filoniho a Kathleen… (viac)

Reklama

Reklama