Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jeden z prvních spin-of ke Hvězdným válkám. Han Solo (Harrison Ford) je na návštěvě rodné planety svého přítele Chewbaccy (Peter Mayhew). Chtějí zde oslavit svátky zvané Wookiee (něco jako Vánoce), ale vše se jim snaží překazit agenti galaktické říše, kteří jim jsou v patách. Han Solo se zde také seznámí s příbuznými kapitána Chewbaccy, s otcem Itchyem (Paul Gale), manželkou Mallou (Mickey Morton) a synem Lumpym (Patty Maloney). Ukáží se zde i R2-D2 a C-3PO. (Terva)

(viac)

Recenzie (63)

Nathaniell odpad!

všetky recenzie používateľa

Být feťákem má svoje výhody. Jednou z nich je ta, že se vám může líbit TOHLE... ... Jenže já nejsem, KURVA, feťák!!! ... ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD, ODPAD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ()

Karlosik_4 odpad!

všetky recenzie používateľa

ÍÍÍÍÁÁÁU UÁÁÁÍÍ ano, přesně tohle a mnohem víc se toho ve filmu dozvíte, že nevíte co to znamená? Já taky ne, protože tento film má vysvětlí tak maximálně to, jak udělat nějakej koláč, ale neřekne vám to celé. Přejdu to, že tam bylo nějaké mezigalaktické Péčko, protože tam byl i fajn animák s  Bobba Fettem. Děkuji pěkně, ale podruhé již opravdu ne. ()

Reklama

axiom 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem to dvakrát, vždy na nějaké akci, takže ne celé. Konec jsem neviděl ani jednou. No nevím, je to asi opravdu jen úlet nebo sranda k vánocům. Dnes jsou vánoční speciály v každém seriálu, tenkrát to byly asi novinka. Pro fanoušky je to střípek do mozaiky, pro ostatní možná zajímavost nebo taky ne. ()

Visáč 

všetky recenzie používateľa

Jeden z vrcholov 70s nevkusu. Pri sledovaní takýchto ujetostí sa mi vždy zasteskne. Mám totiž podozrenie, že ak by som v tej dobe TV producentom pitchol ideu na farebný remake Občana Kanea s Travoltom v hlavnej roli a disko soundtrackom, nielenže by to schválili, ale ešte by ma vybavili lajnou koksu na cestu. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Dôkaz, že HVIEZDNYM VOJNÁM televízia nesekne. Všetko je tu neskutočne lacno vyzerajúce, pričom vesmírne scény sú len vystrihnuté zábery z originálneho filmu, herci nehrajú, iba ,,sú tam,, a tie hudobné čísla tam pasujú asi ako mníška do bordelu. Určené iba, opakujem IBA pre fanúšikov ságy, ktorí jediní majú šancu to prežiť bez úhony. A určite by som to nepustil haterom tohto Hviezdnevojnového eposu, len by som ich utvrdil v tom, čo tvrdia už celé dekády ( ale iba oni ). Že STAR WARS sú trápna sračka. ()

Galéria (11)

Zaujímavosti (15)

  • Hlavní herci, ktorí sa v tomto špeciáli objavili, ako aj samotný George Lucas, sa k tomuto dielu radšej nevyjadrovali. Len Carrie Fisher (princezná Leia) o tom bez problémov hovorila. (ČSFD)
  • Planéta, na ktorej žije rasa Wookie, sa tu volá Kazook. Toto meno vtedy zvažoval George Lucas, no neskôr ho zmenil na Kashyyk. Toto meno sa používa v kánonických dielach. (ČSFD)
  • Sám režisér George Lucas povedal o tomto filme: "If I had the time and a sledgehammer, I would track down every copy of that show and smash it.", čo by sa dalo preložit ako: "Keby som mal čas a kladivo našiel by som každú kópiu filmu a zničil ju." (martincba)

Reklama

Reklama