Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(8)

Recenzie (156)

William_ 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Pro kvalitní seriál nemusíte mít tuny kvalitního scénáře. Někdy stačí tajemná a zajímavá postava, ke které si ihned najdete cestu. A ani nemusí moc mluvit. No a přesně to se tady stalo. 1. série nabízí 8 skvělých jednohubek, které vytvoří úsměv na tváři každému fanouškovi i nefanouškovi a ničím nerozesír*jí star wars universum. ()

Oliveris

všetky recenzie používateľa

Azda najlepší seriálový počin takto roka. Toto je smer, ktorým by sa malo nové Star Wars uberať. Sila a všetko s ňou spojené, je to v úzadí a sledujeme akciu ako zo starej školy. A práve akcia je hybnou silou tohto skvostu. Akčné scény sú rýchle a strhujúce. Nechýba ani humorná vložka. Postavy sú výborne napísané. Či už sa jedná o záporákov, alebo kladné postavy. Každý si nájde svojho obľúbenca. Pár výhrad sa nájde, ale sú tak drobné, že je škoda o nich hovoriť. Teším sa na druhú sériu a dúfam, že bude rovnako skvelá, ako táto. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

[67%] Tak Mandalorian coby seriálový přírůstek ze světa Star Wars. A jak se mi vlastně líbila první řada? Určitě tu jsou klady, takže ve finále mě to vcelku zabavilo, ničím extra nepohoršilo, ale čekal jsem trošku víc. Hodnocení to zde na CSFD má opravdu velké, i ho částečně chápu. Ale prostě nevím. Akce je natočená přímo perfektně, je pestrá a je jí opravdu moře. Možná, že jí nemuselo být až tolik. Dále … Veškeré rasy bytostí byly výborně představeny, takže další velký klad. No a to, co mi zde vadilo nebo spíš chybělo? Nějaká větší dobrodružnější vata a pořádný příběh, který by mě víc emotivně vtáhl do děje a postav. To zde bylo takové sterilní, místy chladné, ale poslední dva díly byly už víc vygradovanější, zejména ten finální se mi líbil dost. No, určitě zkusím někdy příště další řadu, víc ale raději neočekávám. Na 1 vidění to bylo dobré, epizody díky krátké stopáži rychle ubíhaly, ale chtělo to zapracovat víc na tom co jsem výše napsal. Hudba byla celkem ok. Dál nevím, co bych měl pitvat. Blbost to určitě není, ale velký hit také ne. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Už teraz sa teším na pokračovanie. Pretože už dávno som sa necítil skutočne vo svete "Star Wars" tak veľmi ako tu. Keď prišlo v roku 2015 "Star Wars VII: The Force Awakens", nadobudol som pocit, že Disney oživili Star Wars, no s príchodom pokračovaní som si viac a viac začal uvedomovať, že niektoré veci už vtedy boli problémové a boli to filmy, ktoré sa viac snažili zarobiť prachy, než priniesť skutočný zážitok. Možno scenáristi mali iné plány, no štúdio určite videlo len peniaze. Ale zalepili mi oči. Napriek tomu, že sa toho kopec opakovalo a videli sme rovnaký koncept ako pri mojom prvom stretnutí so Star Wars. Lenže "1. séria The Mandalorian" priniesla niečo nové a súčasne niečo známe. Lenže nepôsobí to ako opakovania. Prináša to svet, ktorý poznáme, no s novými postavami, novým príbehom, ktorý nepôsobí ako nič, čo som v tomto svete zatiaľ videl. Je to proste niečo úplne nové. Je super, že aj keď Impérium padlo, tak to neznamená, že zmizli aj všetci stormtrooperi a velitelia a podobne. Dáva to tomu nové možnosti. Nepotreboval som boje so svetelnými mečmi na to, aby som poznal kde sme. To prostredie, tie postavy, tie možnosti, ktoré sa tu ponúkali... celé to bolo ako Star Wars univerzum. Keď som prvýkrát videl "Baby Yoda" (ako sa mu na internete hovorí), jediné na čo som dokázal myslieť bolo toto". "Adorable". No najlepšie je, že mám rád nášho hlavného hrdinu, jeho spoločníkov, páči sa mi, že každá epizóda ho dostane do niečoho nového a nemám pocit, že sa motáme v kruhu. Vidíme toho skutočne veľa. A som tomu rád. Záver je skvelý. Nebudem spoilovať, no je super, že nechajú našich hrdinov zraniteľných a v skutočne úzkych. No potom sa dokážu vrátiť s obrovskou silou. A najmä posledná scénka indikuje, že budeme mať silnú druhú sériu. Neviem sa dočkať. Hodnotenie: A+ ()

CinemaRanger 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tohle že mám přijmout místo eRkového celovečerního filmu o Boba Fettovi od James Mangolda? Budiž. Bohužel, za 15 milionů má ta epizoda cca 35 minut, to asi nemyslíte vážně, takovejch prachů do toho nacpat a dostat 8 epizod z nichž 4,5 a 6 jsou vedlejší dětinský mise. Baby Yoda je roztomilej o tom žádná, ale Mando mohl bejt větší drsňák. Když to vemu kolem a kolem epizody 1-3 a 7,8 jsi kdykoliv rád pustím znovu, nabízí totiž celkem solidní příběh a druhá řada by nemusela bejt špatná. Pokud tam tedy zas nenacpete mimopříběhové mise, děkuji. Vizuál je na seriál skvělý, ale to ke Star Wars vždy patřilo. Zázrak to není, ale jako takové zpestření je to fajn. ()

Galéria (129)

Zaujímavosti (34)

  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa. (ČSFD)
  • Ranzar (Mark Boone Junior) v úvode Mandovi predstaví Mayfelda (Bill Burr) ako jedného z najlepších strelcov, ktorých pozná. Keď sa zmieni, že pracoval pre Impérium, Mayfeld podotkne, že nebol Stormtrooper. Jedná sa o narážku na zlú mušku Stormtrooperov v pôvodnej trilógii. (ČSFD)

Reklama

Reklama