Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Schopnosť unikať najrýchlejšie na svete - a to na ktoromkoľvek svete, v ktorom sa práve vyskytuje, by ježko Sonic bez mrknutia oka vymenil za naozajstného kamaráta. Zo svojho lesného útočiška síce chodí navštevovať dobráckeho malomestského šerifa Toma Wachowského (James Marsden), ale ten sa neráta, lebo si ježka Sonica pri jeho rýchlosti ešte nestihol všimnúť. A Sonic sa snaží nezanechávať stopy svojej prítomnosti, lebo vie, že by po ňom šli. Kto? No predsa všetci! Lenže aj ten najopatrnejší ježko môže urobiť malú chybičku, a takej sa dopustil aj Sonic, keď zapríčinil dočasný výpadok elektriny v polovici Spojených štátov. Znepokojená a bezradná vláda chce odhaliť príčinu tohto kolosálneho výpadku, a tak najme najschopnejšieho detektíva. Ľahko šialený génius, doktor Ivo Robotnik (Jim Carrey), zavetrí Sonicovu stopu skoro okamžite. Sonic vzápätí zistí, že ani najrýchlejšie nohy mu nemusia vždy stačiť na úspešný únik, navyše keď stratil zázračné krúžky, ktoré mu umožňovali rýchly prechod medzi rôznymi svetmi. Jediný, kto pozná ich aktuálnu polohu, je Sonicov kamoš, šerif Tom, ale ten sa do zachraňovania mimozemského ježka pred neúnavným a vynaliezavým Doktorom Robotnikom práve dvakrát nehrnie. Ako správny ochranca zákona si však napokon uvedomí, že slabších treba brániť, a potom sa len začnú diať veľké veci... (TV JOJ)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Nový Sonic drtí všechny rekordy

Nový Sonic drtí všechny rekordy

11.04.2022

Kdo by to ještě před pár lety řekl, že tím prvním filmem podle videohry, který prolomí ono proslulé prokletí nepovedených, a především neúspěšných herních adaptací na stříbrném plátně, bude až Ježek… (viac)

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

Nový Star Trek, Tiché místo i Sonic

16.02.2022

Studio Paramount v rámci prezentace pro investory oznámilo kupu novinek, a jelikož je toho opravdu hodně, asi se do toho rovnou pustíme. Tou největší zprávou je čtvrtý Star Trek. Nové pokračování… (viac)

Dočkáme se třetího Ace Ventury?

Dočkáme se třetího Ace Ventury?

21.03.2021

Žádná jiná role neproslavila Jima Carreyho víc než prakticky jedna z jeho prvních. V roli Ace Ventury, prapodivného zvířecího detektiva s bizarními metodami, divákům vůbec poprvé na velkém plátně… (viac)

Růžový panter se vrátí

Růžový panter se vrátí

21.11.2020

Režisér Jeff Fowler, jehož Ježek Sonic byl jedním z nemnoha filmů, které jsme v letošním roce mohli ještě vidět v kinech, a Chris Bremner, scenárista úspěšného letošního akčňáku Mizerové navždy,… (viac)

Reklama

Reklama