Reklama

Reklama

VOD (1)

Tajný lasvegaský policajt Vincent Downs (Jamie Foxx) sa zaplieta do siete korupcie, intríg a zabijáckych gangstrov. Keď po neúspešnej lúpeži niekto unesie jeho dospievajúceho syna Thomasa (Octavius J. Johnson), Downs ho musí počas jedinej bezsennej noci zachrániť a priviesť zločincov pred spravodlivosť. (TV Markíza)

Videá (5)

Trailer 1

Recenzie (135)

choze 

všetky recenzie používateľa

Průměrný akční thriller, který ale na tu hodinu a půl dokáže zabavit, protože scénář se žene stále vpřed, akce není marná a obsazení je solidní. Foxxova postava je sice ze začátku za kokota a sympatie si získává spíš buldočí policajtka Michelle Monaghan, ale srovná se to a záporáci - Mulroneyův de Niro z výprodeje a správně výhružný McNairy - jsou taky fajn. ()

BoPo 

všetky recenzie používateľa

Hra o všechno je rovnako tupá ako John Wick. Tu mohol byť hlavnou hviezdou kľudne Steven Seagal. Navyše akčné scény strašne smrdia nacvičenosťou. Sme si nacvičili, že ťa fláknu do žeber, tak sa mi nezabudni bokom vytočiť na kameru. A teraz ťa budem škrtiť, ale neboj, je to len akože, takže tie ruky úplne nezovriem, fakt neboj. Najväčšou hviezdou filmu je bodná rana. Chvíľu strašne bolí a krváca, potom sa úplne vytratí, aby sa znova ozvala v najmenej vhodnú chvíľu, aby následne majiteľa nakopla k veľkému výkonu. Veľký kandidát na najblbší film roka a zvrhlá oslava všetkého špatného, čo nám v akčných filmoch priniesli roky 90-te. ()

Reklama

mzss1 

všetky recenzie používateľa

|50%| Kvalitně natočená akce, přestřelky, jedna solidní automobilová honička a především bitky to zachránili před totální nudou. Mě film v podstatě vůbec nebavil. 1/3 filmu – u toho jsem usínal, nedokázal jsem se vcucnout do děje, postavy včetně hlavního Foxxe, mi byli ukradené. 2/3 filmu byla už lepší, pár velmi slušných soubojů a poslední 3/3 se pořádně akčně rozjela. Velká škoda, že neměl film lepší scénář, postavy, tempo a já nevím co vše ještě. Kdyby tomu tak bylo, tak by to bylo perfektní novodobé béčko. Takto se to dá shlédnout vyloženě jen kvůli akci. 3* dávám z milosti. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Z remaku mam rovnake pocity ako z originalu. Skvela akcia vs. imbecilne prekombinovany dej s otravnymi postavami, ktore som komplet do jedneho neznasal a prial im smrt. Najotravnejsi bol hlavny zaporak a agentka, ktora sa vzdy objavila v nevhodny cas. No ale aspon ze bitky su fakt fajnove. Sice dynamickejsie zostrihane ale stale celkom prehladne a pôsobia dost drsne a kontaktne. Choreografia je taky ten sucasny Bourneovsky realizmus s kravou mangom a dalsim ovocim. Dockame sa aj cool nahanacky a nejakej tej R-kovej prestrelky. Vysledok je pre mna priemer, ale vdaka akcii sa to raz oplati vidiet. Najmä v dnesnej dobe, ked su akcniaky nedostatkovy tovar. Dufam ale, ze nabuduce bude mat schopny reziser Baran bo Odar lepsiu ruku pri vybere scenara. 5/10. ()

Acrobat 

všetky recenzie používateľa

Presne opačne. Je tu čistých scén hlavne bitka muž proti mužovi je fajn snímaná s odstupom, príliš to nie je gigantické a aj keď zamotané, podobné veci mali aj iné prvotriedne drogové filmy. Nevyrovnané tempo, niekedy abnormálne nelogické chovanie postáv (hlavne polišov) spôsobujú, že aj tá nízka minutáž sa miestami vlečie. Nepomáha tomu ani zapojenie mamičky, ktorá tam ide úúúplne zbytočne. Možno čerešničkou na torte je fakt, že ak krvácate tak ukradnete bielu košeľu. Facepalm ako sviňa. Aby sa len nekritizovalo, streľba je takmer presná, krvavé tiež, výborný je hudobný motív a podmaz. Rovnako absentuje humor. Obsadenie je celkom fajn a byť to v rukách šikovnejšieho režiséra (Mann, Fuqua, Hillcoat) bolo by to luxusnejšie. Takto zostal Luxus iba v názve kasína, kde sa všetko odohrá veľmi ľahko nad priemerom. A síce o každého je nemocnične postarané, no telefón od ocka za hviezdu nahor. Nič neskončilo a to je dobré. (videné 08.01.2019, BDrip) ()

Galéria (41)

Zaujímavosti (3)

  • Okrem nevadského mesta Las Vegas, kde prebiehal dej filmu, pracovali filmári aj v Atlante. (MikaelSVK)
  • Film měl jít do kin 24. února 2017, avšak v říjnu 2016 byl přesunut na 13. ledna 2017. (griph)

Reklama

Reklama