Reklama

Reklama

Ochrana planety před žraločími tornády po pěti letech selhala. Nad Las Vegas se roztočí písečné tornádo, které s sebou opět přináší žraloky. Fin Shepard je nasazen do akce na záchranu planety. Tornádo se žene krajinou a zasáhlo i ropnou oblast. Texas je v plamenech. Další tornáda ničí vše, co jim stojí v cestě. Dobytčí, lávové, kamenné... a to nejhorší bude nukleární, které míří přímo na New York. Aston Reynolds, autor a majitel Astro X přišel na to, jak tornádo zastavit. Musí ho nějak ochladit, aby anuloval jadernou aktivitu. Existuje motor a kvantový generátor, který po spušětní zvedne vodu z vodopádů, nukleární hmota v tornádu se schladí a tím z něj udělá jen obyčejné tornádo, bez ničivé síly... (TV Barrandov)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (95)

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Prvé Sharknado som ohodnotil ako odpad! (1 z iba 17 ktoré som udelil) a tak som bol zvedavý či sa to zopakuje pri 4 pokračovaní, keďže sa mi na 2 a 3 (zatiaľ) nepodarilo naraziť. Nestalo sa tak vďaka solídnemu výberu hercov (ktoré kedysi boli hviezdami a kam to az dotiahli, však David H.), úvodu zo Star Wars, paródii na Twister, spomienku na Christine (cadillac a film z roku 1984 ktorý som videl prednedávnom) a vďaka skvelej Also sprach Zarathursta to štvorka nakoniec vytiahla na solídne 2 hviezdy. A samozrejme za kráľa Artuša a Excalibur v samotnom závere. ()

Pepinec odpad!

všetky recenzie používateľa

Do čtveřice žraločí Stýv se všema zatočí. V poušti ještě nebyli, i tam je však pobili. V galaktickém Vesmíru dojde snad už ke smíru. Díky Stývoj s rodinou můžu na dovolenou. /// Až budu zase někdy u moře, tak než vlezu do vody, pořádně se rozhlídnu, jestli není poblíž Stýv. Protože kde je Stýv, tam je i žralok. Nasrali jste mě, že Scerbová tu neukázala svoje dva herecký talenty, ale naštěstí rychle dorostla juniorka Ňúmenová, takže ve vašem případě za odměnu sesírám na vás mocné Shitnado! ()

Reklama

Israha 

všetky recenzie používateľa

To, co se úplně nepodařilo trojce, dotahuje čtvrté Žralokonádo v podstatě do dokonalosti. Bláznivé tempo, blatantní absenci technické a herecké kvality, míry a dobrého vkusu, ujetý humor a lahůdkově (sebe)ironickou stylizaci si to jakožto základní atributy série bere s sebou, ale důraz na camea celebrit poněkud ustoupil filmovým i jiným parodiím a pokus o "rozmáchlý" dějový oblouk působí tentokrát i v rámci své bezuzdné absurdity o dost soudržněji a v důsledku toho plyne tahle šílenost tak rychle, že nemáte čas ani chuť dívat se na hodinky. Asi někde tady, mezi trojkou a čtyřkou, se Sharknado vymanilo ze škatulky kultu pro milovníky campu a šíleností a stalo se plnohodnotným popkulturním fenoménem. Ve své podstatě se to dá považovat za obrovský úspěch. ()

bobstock 

všetky recenzie používateľa

USA zastavuje vraždění na Blízkém východě, zastavuje se proti imigrantské a rasové řádění v ulicích. Amerika čelí největší katastrofě na domácím území Spojených států od dob Severu proti Jihu. Není to Žralokonádo není to Pískonádo není to Kamenonádo, Krávonádo ani Lávonádo. Je to ATOMONÁDO!!! Zvládne to skupina kozatých zmalovaných blondýn, lasvegaští obyvatelé po 30 plastikách, odporná Tara Reid, největší bijec žraloků Fin Shepard??.... A zvládnete to VY???!! :D 20% ()

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Ako som od pokračovania neskutočne zlej až zábavnej série Sharknado čakal, je to veľmi nápadité, vtipné, plné skrytých aj otvorených paródií na iné filmy padlých hercov séria (Myslím teba Hasselhoff) ako star wars, baywtach, terminator atď. Ale hoci to bolo možno troška vtipnejšie ako minulá časť, už to bolo moc preplácané a ďalšiu časť by som si už neprosil. Ale tak či onak je to neskutočná zábava. ()

Galéria (102)

Zaujímavosti (3)

  • Vo filme sa objavili dvaja atléti z najznámejšej MMA organizácie UFC. Na začiatku sa medzi novinármi objaví Roy Nelson a počas útoku žralokov v kasíne sa objaví Frank Mir. (Marceloo)
  • Ve filmu si zahrál cameo Corey Taylor, zpěvák skupin Slipknot a Stone Sour. Je oslovován jako „číslo 8“, což je narážka na Slipknot, kde všichni zakládající členové měli číselné označení a Taylor je právě „8“. (Schyzartis)
  • Fin po príjazde do Kansas City dostane od známeho červené auto s menom Christine. Je to odkaz na horor z roku 1983 s totožným názvom Christine. (Marceloo)

Reklama

Reklama