Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zem je ešte mladá a pod nadvládou démonov a ohňa. Mladý, udatný a krásny barbar Kull (Kevin Sorbo) sa zvláštnou hrou osudu stane kráľom veľkého národa krajiny Valusia po tom, ako zabije starého kráľa. Trón si však musí chrániť, a to najmä pred kráľovnou Akivashou (Tia Carrere), ktorá vstala z mŕtvych a ktorá povolala svojich démonov na vojnu proti Kullovi v snahe ovládnuť planétu... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Stejšn

Stejšn (hodnotenie, recenzie)

Původně to měl být třetí díl Conana, ale místo Schwarzeneggera obsadili Sorba a tak bohužel vzniknul jen tenhle lepší Herkules. Škoda, ten scénář na to celkem měl.

majo25

majo25 (hodnotenie, recenzie)

Po rokoch som si to znova pustil, a bol som spokojný. Film sa nehraje na nič extra, je to klasické pohodové dobrodružné fantasy. Sorbo pasuje na rolu, ako zadok na "šerbel", aj ostatné postavy sú správne vybrané. O kvalite spracovania radšej pomlčím, aj tie efekty sú jednoduchšie (tá príšera na konci je trochu hanba pre tvorcov). Ale o akciu, hrdinov ani dobrodružno nie je núdza; príbeh vás pohltí od začiatku do konca, graduje, takže ja som sa kráľovsky bavil. Na nedelné popoludnie ako stvorené. Skoro váham až na 4*. Ale ostanem radšej triezvejší: 65%

Súvisiace novinky

Další fantasy geroj chystá návrat

Další fantasy geroj chystá návrat

24.11.2009

Údajně povedený /233940/>Solomon Kane si pořád ještě nenašel amerického (a světového) distributora, nového Conana začne Marcus Nispel natáčet až na jaře v Bulharsku, ale už jsou tu plány na… (viac)

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (viac)

Reklama

Reklama