Reklama

Reklama

Oddelenie závažných zločinov

(seriál)
  • Česko Closer: Nové případy (viac)
Trailer 2
Krimi / Dráma / Mysteriózny
USA, (2012–2018), 74 h 24 min (Minutáž: 42–44 min)

Tvorcovia:

James Duff

Hrajú:

Mary McDonnell, Phillip P. Keene, Graham Patrick Martin, Robert Gossett, Anthony Ruivivar, Ian Bohen, Guy Wilson, Chad Michael Collins, Raymond Cruz (viac)
(ďalšie profesie)

Série(6) / Epizódy(105)

Obsahy(1)

Predstavitelia televízneho seriálu „Oddelenie závažných zločinov" sú divákom známi zo seriálu „Closer".
Uvidíte známe tváre: GW Baileyho ako poručíka Louiea Provenzu, Tonyho Denisona ako detektíva Andyho Flynna, Michaela Paula Chana ako detektíva Michaela Taoa, Raymonda Cruza ako detektíva Julia Sancheza, Phillipa P. Keena v roli Buzza Watsona a Grahama Patricka Martina v úlohe Rustyho. Môžete sa tiež tešiť na veteránov seriálu „Closer", ktorými sú Robert Gossett, Jon Tenney a Jonathan Del Arco.
Prvá séria seriálu nadväzuje tam, kde „Closer" skončil. Sústredí sa na to ako polícia a prokurátori spoločne spolupracujú. Ako budujú pevné väzby, ktoré majú za následok uzatváranie dohôd o priznaní viny, či odsúdenie zločinca na súde. Detektívi oddelenia závažných zločinov sa však najskôr budú musieť spamätať z odchodu ich bývalej šéfky a zvyknúť si na nového veliaceho dôstojníka - kapitánku Sharon Raydorovú.
Seriál si vás určite získa akčnými situáciami a neustálym napätím od začiatku až do konca. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Hrajú

Reklama

Reklama