Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Oddelenie diaľničnej polície sa má zrušiť, pretože nemá uspokojivé výsledky. Jasné, že pätica odhodlaných strážcov zákona, ktorí svoju prácu berú nadmieru vážne, chce oddelenie zachrániť. Dobrou príležitosťou sa im javí objavená zásielka drog. To by však nesmeli byť v spore so svojimi úhlavnými nepriateľmi – mestskými policajtmi. A tak sa ženú priamo do katastrofy. Celá situácia sa ešte väčšmi skomplikuje, keď v karavane pri diaľnici objavia mŕtvolu ženy. Super poliši chcú za každú cenu vyriešiť prípad, zachrániť svoje miesto v polícii a poraziť nenávidených miestnych policajtov... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

bary64

bary64 (hodnotenie, recenzie)

Asi jsem nějakej divnej, ale já se dobře bavil. Narozdíl od jiných "police-movie".👍

xhc

xhc (hodnotenie, recenzie)

boze tak taky prazdny prostoduchy blbo-trapny film si este nepamatam ... v pripade ze v tom filme bolo 10 vtipnych scen, tak 1,5 z nich boli na ako takej urovni, inak cely film aj s dejom: totalna amaterska lacna hovadina na entu.. odpad!

Mates996

Mates996 (hodnotenie, recenzie)

Podle mě super odpočinková komedie. Bavil sem se od začátku až do konce. Opravdu nechápu tak nízké hodnocení.

korndaddy

korndaddy (hodnotenie, recenzie)

svuj ucel tento film splnil a ja sem se bavil..tak nevidim duvot pro to nedat 4 hvezdy...mnau

Súvisiace novinky

Čo chystajú "Jašterice"?

Čo chystajú "Jašterice"?

07.09.2005

Komediálne-recesistická skupina Broken Lizard, stojaca za takými výplachovými (i keď vcelku zábavnými) komédiami ako Superpoldové či Klub hrůzy uzavrela trojročnú zmluvu so spoločnosťou Warner… (viac)

Reklama

Reklama