Reklama

Reklama

Megažralok versus crocosaurus

  • Česko Megažralok vs. crocosaurus (viac)
všetky plagáty
Trailer

Obsahy(1)

Poté, co se utkal Mega žralok s Obří chobotnicí a oba se potopili do hlubin, si všichni mysleli, že obě dvě monstra zahynula. Mega žralok však znovu na hladinu vyplul a znovu začal zabíjet a ničit. Do cesty se mu však připlete pradávný Crocosaurus, který má však jednu "výhodu" - je to totiž suchozemský tvor. A tito dva vyrovnaní soupeři proti sobě válčí a zanechávají za sebou hotovou spoušť. A je jen na lidech, aby rozhodli, který z dvojice vyhraje.... (StrYke)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (169)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

Najslabší film ako Superžraloka tak aj Crocosaura. Tieto dve monštrá mali za sebou teda lepšie kúsky (aj keď nie oveľa) tak isto aj protivníkov. V mojich očiach to nebolo na odpad! ale veľa k tomu nechýbalo. Zachránil to iba superžralok ktorý skákal z vody a vždy keď sa obtrel o loď to miesto vybuchlo. Keď sa o to miesto obtrel znova opäť to vybuchlo na tom istom mieste. ()

jardoch 

všetky recenzie používateľa

Tento film si mě získal jednou věcí.Nevzpomínám si na film,který by mě zaujal tak originálním a vtipným názvem:-DProstě v té trafice za výlohou nemohl zůstat.Bylo by nefér,dávat odpad!Jednu hvězdičku si tento film zaslouží.O ději už si asi každý udělá obrázek a není nutné film ani vidět:-)...ovšem já ho bohužel viděl:-( ()

Reklama

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

V posledných rokoch vznikol nový druh nízkorozpočtových, béčkových horrorov. Osobne som si ich zaškatuľkoval ako "versus monster movie" alebo "vs.monsters". Ide o filmové súboje gigantických zmutovaných zvierat. Videl som duel "Megažralok vs. obria chobotnica", "Boa vs. pytón", "Megakrajta vs. Gatoroid", "Varan vs. Kobra" a teraz som zhliadol aj titul "Megažralok vs. Crocosaurus". Všeky tieto filmy majú hlúpy scénar, hrajú v nich príšerní herci a digitálne triky sú viac ako úbohé. A predsa si to raz za čas rád pozrem. Ani neviem prečo. * ()

sellsakul odpad!

všetky recenzie používateľa

Čoho som sa najviac obával, prišlo v plnej paráde. "Úspešný" mega film Mega Shark vs. Giant Octopus sa dočkal svojho pokračovania, ktoré nemohlo dopadnúť inak ako jasným odpadom, ten odpad je tak jasný, ako keď traja králi išli do Betlehema a ako znamenie zbadali na oblohe betlehemské svetlo. Tento film, tak podobne svieti medzi odpadmi a myslím, že ešte jedno storočie bude svietiť, kým sa nenájde nejaký ďalší idiot, ktorý bude chcieť rýchlo zbohatnúť a natočí film Dementosaurus vs. Kokotosaurus alebo Mega Snake vs. Tyranosaurus Rex. Verím tomu, že aj to raz príde, ale prajem si, aby som sa toho nikdy nedožil. ()

corbeau odpad!

všetky recenzie používateľa

Pohled do zákulisí tvorby filmu: "Jacku už máš ten scénář hotovej?" "Tak ze dvou třetin, šéfe" "Ty se s tím patláš... vždyť už na tom děláš skoro dva dny! Navíc lidem je příběh stejně ukradenej, chtěj vidět netvory, jak ničej všechno kolem sebe" "Šéfe, vy si fakt myslíte, že ty ubohý animace, co dělá váš syn někoho nadchnou?" "Neurážej mýho syna! na to, že je mu 6 je velice nadanej... No nic, nemám čas se s tebou dohadovat, musím ještě stihnout ten casting" "Casting?" "Chybí nám hlavní ženská postava, tu blonďatou pornoherečku jsme podle tvýho báječnýho nápadu nechali sežrat a vod tý doby nemůžem nikoho sehnat..." "Ale na co cansting? Vždyť je úplně jedno jak hraje, jedinej náš požadavek vždycky byl aspoň metr kolem hrudníku" "No vo tom právě mluvím, jenže to z fotek nepoznáš, takže si ji stejně musíme prohlídnout naživo." "A co ten Stretch?, už ví, že jeho honorář bude asi tak 35$?" "Jsme domluvený, že dostane 20% podíl z tržby, kolik to dělá si už musí spočítat sám... ostatně pochybuju, že jako profesionální homeless si za tři dny vydělá víc. Hej, kde to vázne s tou umělou krví? Cože, to jste ji na Megapiraňa spotřebovali všechnu? No, co se dá dělat, hlavním hrdinům plácněte na obličej trochu tempery, ostatní se bude muset natočit bez krve - a šetřete s tím, barvy jsou dneska drahý jak ďas..." ()

Galéria (5)

Zaujímavosti (8)

  • Mimo iné tvorcovia špeciálnych efektov zabudli pridať vlny v scénach, keď žralok vyskočí a dopadne do vody, a rovnako tak aj pri podvodných výbuchoch. A pokiaľ ide o výbuchy, samozrejme, nekonajú sa ani rázové vlny. (ČSFD)
  • Hlavní hrdinovia si nie sú nejakú dobu istí, či vajcia, na ktoré narazili, sú žraločie alebo krokodýlie. Táto otázka je však bezpredmetná, nakoľko vajcia žralokov majú mimoriadne zvláštne tvary a na vajcia, aké kladú plazy (teda aj krokodíly) sa vôbec nepodobajú. Každý, kto má aspoň základné znalosti žralokov, by okamžite vedel, že im vajcia nepatria. (ČSFD)
  • Po titulkoch nasleduje krátka scéna. (ČSFD)

Reklama

Reklama