Reklama

Reklama

Čeľuste smrti

(TV film)
  • Slovensko Žralok v Malibu (viac)

Obsahy(1)

Silné zemetrasenie uprostred oceánu spôsobí nielen gigantické vlny cunami, ktoré sa valia ku kalifornskému pobrežiu, ale otvorí aj morské dno, čím uvoľní priechod pre obrovské praveké monštrá, žijúce v prehistorickom mori pod povrchom zemskej kôry. Ako hladné žraloky sa vrhajú na všetko, čo im príde do cesty. Plavci, ľudia na pláži, plachetnice, lode, búdky plavčíkov, nič nie je pred nimi v bezpečí. Heather, šéfka morských záchranárov v Malibu, jej bývalý priateľ Chavez a plavčíci Doug a Barb musia zachraňovať ľudí nielen pred ničivou vlnou cunami, ale aj pred hladnými prehistorickými monštrami. Sú to praveké žraloky, ktoré sa už milióny rokov uväznené v neznámom mori pod zemským povrchom vôbec nevyvíjali. Zachrániť si život nebude jednoduché ani pre samotných záchranárov, lebo skryť sa pri záplave nieto kde a záchranárske búdky sa práve rekonštruujú... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

ColorkaX

ColorkaX (hodnotenie, recenzie)

Mě to zas tak hrozné nepřišlo . Normální průměrný film. Rozhodně je to lepší než to slavné debilní Sharknado na které se opravdu nedá dívat a má navíc několikáté pokračování , tak to nechápu. 

yinloveyang

yinloveyang (hodnotenie, recenzie)

Dvě hvězdičky, nebýt mé milované Pety, tak jsem to ani nemusela vidět. Hrála to dobře, ale pouze jen scény, kde se bála napadení žraloků, tu romanci s tím plavčíkem a s tím stavitelem jsem už bohužel nespolkla, to dokázala jenom v Nikitě s Royem. Ostatní herci mi byli sympatičtí, je pravda, že ačkoli její křik byl úplně otravný, tak ta blondýnka a ten druhý mladší plavčík taky byli super. No celkově jsem se bavila dost, ale prostě si nemůžu odpustit říct, že to bylo dost amatérské a nereálné a také ti žraloci a to tsunami, takový fake. Ale jo, nelituji sledování filmu.

Reklama

Reklama