Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Život v idylickej šmolkovskej dedinke by mohol byť taký krásny pokojný, keby... Keby neexistoval prešibaný, podlý a zákerný čarodejník Gargamel (Hank Azaria), ktorý už celú večnosť prahne po zázračnej esencii malých modrých mužíčkov, ktorých z celej duše nenávidí! Preto asi veľmi neprekvapí, že jedného dňa na úteku pred týmto neodbytným a mimoriadne otravným nepriateľom dôjde k nečakanému zvratu, ktorý celý šmolkovský svet obráti hore nohami – tatko Šmolko, Šmolinka a celkom slušná skupinka ich ďalších šmolmodrých príbuzných sa totiž cez magickú časopriestorovú bránu zrazu ocitne... Uprostred legendárneho Central Parku v samom srdci súčasného New Yorku! No a v takejto šmolsituácii je samozrejme každá rada šmoldrahá – nedobrovoľní šmolstroskotanci sa totiž nielenže musia nejako naučiť v tomto vskutku šmolčudnom ľudskom svete žiť a prežiť, ale tiež sa zo všetkých šmolsíl pokúsiť čo možno najšmolrýchlejšie a najšmolbezpečnejšie opäť dostať domov! A to bude možné len a len šmolvtedy, keď všetci budú ťahať za rovnaký šmolpovraz. (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Kdo namluví nové Šmouly?

Kdo namluví nové Šmouly?

15.06.2015

Celovečerní návrat Šmoulů vydělal před čtyřmi lety přes půl miliardy dolarů. Pokračování ale nedalo ani 350 milionů, takže se v Sony rozhodli celou sérii restartovat. Modří nezbedové se vrátí do kin… (viac)

Ježek Soník běží na velké plátno

Ježek Soník běží na velké plátno

11.06.2014

Že neznáte nejrychlejšího ježka na světě? Tak to jste zřejmě nevyrůstali na videohrách od Segy. Sonic the Hedgehog (u nás jako ježek Soník) je legendární protagonista roztodivných hopsaček, především… (viac)

Rychlá rota míří do kin

Rychlá rota míří do kin

04.02.2014

Správný... zásah... v tu pravou chvíli mám, když přízrak... temný... svým rejdům šanci dá... na velkém plátně! Ano, čtete správně. Slavný animovaný seriál, na kterém musela vyrůstat většina uživatelů… (viac)

Reklama

Reklama