Reklama

Reklama

Zombie

  • Slovensko Walking Zombies (viac)

VOD (1)

Na začiatku 21. storočia sa v populácii začal šíriť neznámy vírus. Trvalo len niekoľko týždňov a zasiahol celú planétu, od najmenších dediniek až po veľkomestá. Po smrti svojho hostiteľa totiž vírus nezaniká, naopak, vydrží vo "vegetatívnom stave" ešte celé stáročia. Čoskoro planétu kontaminuje nová hrozba - zombie... (oficiálny text distribútora)

Recenzie (39)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Tento film je svojim spôsobom priekupníkom,  čo sa týka FF projektov so zombie tematikou. V tomto ohľade som myslel, že medzi prvými bol Rec, ale tento film to cele nejako pomiešal. Keby mal na režisérskej stoličke schopnejšiu dvojicu, možno by film nebol zabudnutý a práve naopak, hádam by z neho niekto spravil legendu v zombie subžánri. Ale to sa nemohlo stať, táto dvojica na to nemala. Zombie je tu malo, to by nebol ani tak problém, ale , že sú tak chaoticky stvárnene a aj nasnímané už problém je. Potom tu je aj príbeh, ktorý je fádny, nezaujímavý a kostrbatý. A najviac naštve koniec, ktorý mal byt energický, svižný až zúrivý. Ale tvorcovia tohto filmu nestavili na zombie pažravosť, ale na ľudskú hlúposť. Chcel som dať aspoň 2*, ale za ten primitívny koniec mu musí stačiť slabá 1*. ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Jediné pasáže, které se mi líbili o něco víc jsou ty, ve kterých se střílejí zombie. I když tyto scény vypadají hodně komicky, docela jsem se u nich pobavil. Kdy jindy máme možnost sledovat zástupy nemrtvých, kteří se pomalinku plouží za svou obětí a takzvaní lovci je kosí po desítkách rovnou do hlavy. Čím víc se blížil film ke svému konci, tím se mi to zdálo lepší. Bohužel mě opět zradila kamera, která byla vážně na otřesné úrovni. Naštěstí se však povedlo natočit několik velice zajímavých záběrů, především pak mučící scénka. Tohle je však zřejmě první zombie film, nebo chcete-li zombie dokument, který mě doslova uspával. Já nejsem velkým příznivcem tohoto žánru, nebo lépe řečeno ho rád nemám skoro vůbec, ale po shlédnutí tohoto kousku si začínám některých známějších filmů vážit trochu víc. 3/10 ()

Reklama

drackula 

všetky recenzie používateľa

Je omyl myslieť si, že [Rec] alebo Diary of Dead boli prvé zombie snímky točené ručnou kamerou. S touto ideou prišla banda britov ktorí natočili amatérske Zombie Diaries. Amatérizmus a obmedzený rozpočet je cítiť celým filmom, napriek tomu sa tu nájdu pasáže ktoré fungovali oveľa lepšie ako niektoré scény z Romerovho Diary of the Dead. Atmosféra chaosu je vierohodná do tej miery, že človek niekedy netuší o čo vlastne ide, a to je aj hlavný zápor filmu. Rozháranosť a neutriedenosť. Každopádne niektoré nápady boli dobré, a zombie fanúšikov tento výtvor môže pobaviť :) 60 % ()

MIMIC 

všetky recenzie používateľa

Ak by niekto natočil film s názvom "Masaker motorovou pílou" a odrazu zistím, že hlavným zdrojom desu nie je titulná píla ale čosi iné, zatlieskam už len za samotný nápad. Práve takúto stratégiu využíva film "Zombie Diaries". Tunajší prispievatelia netlieskajú - ak mŕtvoly nedosahujú aspoň rýchlosť zvuku, nápad je dokonale postrádateľný, však. ()

playboxguest 

všetky recenzie používateľa

Amatérská megazhovadilost, kde je vrchol už v první části, kdy hrdinové svítí baterkou na jednoho počmáranýho herce a řvou, že je musej oběhnout a schovat se do lesa k ohni nejmíň na celou noc, toho se mám bát? Navíc jsou všechny postavy ve filmu tak pitomý a nesympatický, že bych je nejraději sama naservírovala zombíkům. Trapas. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama