Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V obrovskom meste vypukne neznáma nákaza. Barbara (Danielle Harris) sa ukryje v opustenom dome. O malú chvíľu do dverí vtrhne obrovský Ben (Tony Todd), ktorý práve prišiel o svoju rodinu. Dom je veľmi rozľahlý, a tak neskôr narazia na ďalšiu skupinku ľudí, ktorá sa tu taktiež rozhodla skryť. Ľudia sa medzitým menia na krvilačné príšery, ktoré sa pred ničím nezastavia. Jedinou možnou záchranou by bolo to, že by preživší dostali do uzavretej oblasti bránenej armádou. Aj skupina z domu vníma túto možnosť ako jediné riešenie tejto komplikovanej situácie. Dostať sa na dané miesto však bude veľmi náročné, pretože v uliciach číhajú na svoje obete stovky nemŕtvych. (Marceloo)

(viac)

Recenzie (5)

drkaldj 

všetky recenzie používateľa

Příběhově nepřináší nic nového. Je to převyprávění Romerovi Noci oživlých mrtvol, akorát v animované podobě a zasazené do města. Scénárista se vůbec nenadřel, jen změnil pár mini detailů (například místo sklepa je zde děj na střeše). ()

George Stobbart 

všetky recenzie používateľa

Animovaný prírastok do univerza „Night of the Living Dead“ predstavuje zopár preživších, čo sa ocitli v čerstvo vypuknutej zombie epidémii. Čakal som, že pôjde o priamu prerábku klasiky z r. 1968, ale ako sa ukázalo, dej je relatívne nový, s niekoľkými známejšími momentmi a scénkami, ktoré pripomenú viaceré filmy zo série NOTLD. Postavičkám vládne animovaný Tony Todd a človek tu spozná aj Danielku Harris. Ináč !pozor! nie je to tradičný animák na úrovni dnešných komerčných a profesionálnych animákov. Vizuálne to pôsobí skôr ako in-game videá, aké sa pred rokmi objavovali napr. v skorších dieloch hororových hier „Resident Evil“ či „Silent Hill“. Ale to nemyslím ako kritiku, práve naopak, keďže som vtedy aj ja mal ešte čas venovať sa takýmto hrám, tak na mňa tá určitá zastaralosť, ušmudlanosť a temnosť pôsobili nostalgicky pozitívne. Som teda spokojný, len škoda, že to trvalo iba hodinu, chcelo by to pokračovanie. ()

Reklama

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

V obrovskom meste vypukne neznáma nákaza a Barbara (Danielle Harris) sa ukryje v opustenom dome. O malú chvílu do dverí vtrhne obrovský Ben (Tony Todd), ktorý práve prišiel o svoju rodinu. Dom je velmi rozlahlý, a tak neskôr narazia na ďalšiu skupinku ludí, ktorá sa tu taktiež rozhodla skryť. Ludia sa menia na krvilačné príšery, ktoré sa pred ničím nezastavia. Jedinou možnou záchranou by bolo to, že by sa ludia dostali do uzavretej oblasti bránenej armádou. Skupina vidí túto možnosť ako jediné riešenie tejto komplikovanej situácie. Dostať sa na dané miesto však bude velmi náročné, pretože v uliciach číhajú na svoje obete stovky Zombie. - Tento horor som velmi očakával, pretože je to okrem preloženého Havenhurst jediný tohtoročný projekt mojej milovanej Scream Queen. Ďalším lákadlom bol momentálne jeden z najlepších hercov na hororovej scéne Bill Moseley a nesmiem zabudnúť ani na Tonyho Todda, aj keď mi bolo jasné, že ma potešia tak maximálne ich hlasy. Animovaných hororov som videl tolko, že by som ich mohol spočítať na prstoch jednej ruky. The Haunted World of El Superbeasto je jediný, ktorý si bližšie vybavujem, ale bol pre mňa plnohodnotnou palbou a na chvílu sa dokonca objavil v mojej TOPke. Preto som si myslel, ze by ani tento horor nemusel byť pre mňa sklamaním. A myslel som správne, pretože je to opäť animovaný horor za 5*. Takmer každý moderný horor má momentálne problémy s tvorením atmosféry, takže hororová "rozprávka" bola posledným dielom, v ktorom by som túto vec hladal. Lenže tá atmosféra tu bola. Napomáha jej hlavne dokonalá hudba, ktorá bola perfektne zvolená a nechýbali ani soundtracky, ktoré sa dokázali zaryť pod kožu. Zo začiatku mi dosť vadil fakt, že tu bolo pomerne málo Zombie, lenže toto sa približne v polovici taktiež zmenilo a množstvo Zombie sa o dosť zvýšilo. Vizuálne vyzerá všetko velmi dobre, dokonca aj postavy sa podobajú na hercov, ktorí ich dabovali, dosť výrazne. Rozmýšlam, či je na tomto horore niečo negatívne, ale naozaj ma nič nenapadá. Rovnako musím pochváliť aj ideálnu stopáž pre pracovný deň. Aj keď mohla byť aj dlhšia, pretože dej je naozaj vypeckovaný. Celkovo ma to na to, že som v rámci celého hororu nič neočakával a tešil som sa len na obsadenie, nehorázne prekvapilo. + Danielle Harris + Bill Moseley + Tony Todd + herečka z Undocumented ()

*CARNIFEX*

všetky recenzie používateľa

Keď si tento animovaný zombie horor porovnám s Resident Evil Degeneration, alebo Damnation, to je proste fakt hrôza. Nedokážem sa sústrediť na niečo, čo sa úplne prieči mojim očiam. Hodnotiť nebudem, lebo som fakt nemal chuť samotný animák vzhľadom ku kvalite spracovania sledovať, takže túto možnosť s radosťou prenechám iným. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (5)

Reklama

Reklama