Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Policajt Joe Singer je nebezpečný predovšetkým pre mladé ženy. Tento vyšinutý psychopat ich má vo zvyku zatknúť, vstreknúť im vraždiacu látku do tela a nakoniec pochovať v blízkom lese. Ale tým sa to celé nekončí. Skupina kňažiek rituálom voodoo obete oživí a tie by sa rady pomstiť... (beso74)

Recenzie (7)

destroy83 

všetky recenzie používateľa

Celkem dobrý námět, ale bohužel ve slabším provedení. Děj je celkem svižný...psycho policajt masí pěkné holky, které pak za pomoci voodoo, nebo něčeho podobného vylezou z hrobů.Zabijou dva chlápky (jeden přijde o jazyk, druhý o něco cenějšího). Najdou onoho policajta a dost se na něm vyřádí (střívka, vydloublé očko, atd.). Ovšem konec celý příběh značně pohřbývá. Nečekejte žádné klasické zombie, v tomhle filmu jsou zombie jako lidé, jen mají kolem očí stíny. ()

Terva odpad!

všetky recenzie používateľa

Zobie film, kde není moc zombies. Film se momentálně drží na sedmém míste v top 100 nejhorších filmů. ()

Reklama

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Je to okrúhle a smrdí to, do záchoda nejde to. Keď to hodím letí to, zo zeme zdvihnúť nejde to. Čo to je? Je to nebodaj akýsi politický odkaz vyjadrujúci silu našej polície, s ktorou sa obratne manipulujú naše životy? Je to vtip? Je to strašidlo? Je to niečo, čo rúca hranice bežnej predstavivosti? Nie. Je to SRAČKA diskovitého tvaru, Lommelov horor o zombí(pi)čkách prebúdzajúcich sa k životu zásluhou podivného voodoo rituálu vychádzajúci na DVD! Pozor, režisér Ulli Lommel prichádza s jedným z najoriginálnejších trilerov všetkých čias. Šliapnite do neho! No tak, šliapnite do hovna. Ako jeden filmový kritik čo tam spadol povedal, “Zombie Nation“ je divoký mix zombie slečien, vyčíňania zlých policajtov, a vaginálneho voodoo hada. ### Vyššie uvedená, a mnou z časti upravená upútavka na film nachádzajúca sa na zadnej strane amerického DVD vydania filmu, vystihuje samotný zombie trash (pardon, zombie shit) viac ako oficiálna textová verzia. Značne nízkorozpočtový prepadák za $1,500, natočený za jeden mesiac koncom roka 2004, nie je žiadnou zombie jazdou. Plagát klame. To jediné, čo zombie tému pripomína, je päťka oživlých slečien s očným makeupom a túžbou po pomste. Ak opomeniem pojedanie penisu a trocha tých klobásovo kečupových vnútorností v závere, očný makeup zombie film predsa nespraví. Ulli Lommel by si za to zaslúžil nejeden nenalíčený monokel na oko. Ale nevadí. Trocha zábavy sa na smetisku zvanom “Zombie Nation“ predsa len urodilo. Kompost pustil živiny. Ku príbehu sa ale opäť raz nemá cenu vôbec vyjadrovať, je to nezmysel, ale to, čo mňa osobne najviac zaujalo boli ťažkotonážne trápno-zábavné kulisy policajnej stanice na okrsku 707, charaktery postáv (medzi nimi aj v krátkej úlohe sadista David Hess ako katolícky kňaz, Ulli Lommel ako Dr. “Is it safe?“ Melnitz, a iní...), fešné zombice s vlastnou techno popovou piesňou a okuliarmi, ...a ostatné šialenosti. Takže pre prípadných divákov je na mieste otázka - “Is it safe?“ ()

SOLOM. 

všetky recenzie používateľa

Už samotný strohý obsah k tomuto filmu mě dost odpuzoval od toho, abych si jej vůbec pustil. Zombie žánr moc nemusím, rozpočet filmu činil cca 1,500 dolarů a režisér Lommel poslední roky točí neskutečné nízkorozpočtové braky. Bohužel již po pár minutách se mé obavy potvrdily a já byl svědkem neskutečně nezáživného paskvilu, který navíc ani moc nedával smysl. Proboha proč má pořád někdo potřebu točit takové blbosti?    Drtivá většina postav včetně hlavního záporáka se chová naprosto dementně, scénář byl děravý jak ementál, většina děje postrádala logiku a ve finále se dočkáme „oživení“ pár ženských zombie, kterým postačili oční stíny, sluneční brýle a hurá máme tady bandičku nemrtvých (ty by neměly úspěch ani na maškarním, natožpak v hororovém filmu). Tvůrce se nás snažil obměkčit příběhem z dětství a psychiatrické kliniky, kde nejraději dávali pár ran na holou prdel). Většina policajtů byli křiváci a chodit tam pro pomoc, bylo samo o sobě o život…   Alespoň, že se tu objeví pár amatérských gore momentů (urvaný jazyk, penis) – bohužel rovněž dost v bídném provedení, jinak bych tomu rovnou vlepil odpad. Ani pár ženských bradavek by neobměkčilo mé srdce, protože tenhle shit si nic jiného nezaslouží. Absolutní ztráta času, kterou klidně můžete minout bez povšimnutí. 10% ()

kaylin 

všetky recenzie používateľa

„Zombie Nation“ se chce vrátit k zombie, které pocházejí z voodoo, ale tenhle návrat je hloupý a nebýt několika záběrů na bradavky, tak vás tu nic nevytrhne. Je to divné, nekouká se na to dobře, a i když se to snaží vybudovat nějakou atmosféru, rozhodně se to nepovedlo. Všechny prvky vedou k tomu, že snímek vypnete ještě před tím, než ho dokoukáte. Anebo ho k vašemu štěstí ani nezapnete. ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama