Reklama

Reklama

Po stopách zabijaka

  • Slovensko Prvotné zlo - Primeval (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina novinárov sa vydá do Južnej Afriky po stopách 10-metrového krokodíla-ľudožrúta, ktorý ohrozuje miestnych obyvateľov. Ich cieľom je dostať netvora živého. Producent Tim Freeman (Dominic Purcell), kameraman Steven Johnson (Orlando Jones) a zvyšok ich tímu však netuší, že v okamihu, keď sa vydávajú na nebezpečnú cestu proti prúdu pralesnej rieky, hrozí im dvojaké nebezpečenstvo. Na jednej strane obludný krokodíl, ktorému zachutilo ľudské mäso, a na druhej strane znepriatelené kmene v ničivej občianskej vojne zúriacej v džungli. Z novinárov sa stávajú prenasledovaní a jedinou cestou k prežitiu je preľstiť smrtiaceho plaza i možno ešte nebezpečnejšieho diktátora a jeho ľudí. (oficiálny text distribútora)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (134)

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Primeval patrí k tomu najlepšiemu, čo o krokodíloch na filmovom plátne vzniklo. Pravdaže veľkú konkurenciu film nemá. Vačšina podobných filmov je totiž absolútne blbá a nepozerateľná. V roku 2007 vznikol aj Rogue, ktorý je rozumnejší, uveriteľnejší a aj vo všetkom ostatnom kvalitnejší ako jeho kolega a je to absolútna špička hororov o týchto veľkých zubatých plazoch. Primeval má pekný vizuál a spád. Má však aj prekombinovaný dej a občas naozaj divné nápady (krokodíl šprintujúci ako gepard, síce tieto plazy behať rýchlo naozaj dokážu, ale len na krátku vzdialenosť a len malé jedince, nie 10 metrový ťažkopádny obor) ()

LIVINGDEAD 

všetky recenzie používateľa

Primeval mne opravdu překvapil. Pěkné prostředí africké divočiny, zajímaví herci, skvěle počítačově vytvořený krokodýl. Napětí, akce ....a hlavně skvělá hudba. Jednou jsem tak vykřikl, že mne až píchalo u srdce. Hraje libozvučná africká hudba, slyšíte "hujá huja hujá huja....hujaja" .. až skoro zaspáváte a najednou z vody vyskočí krokodýl! A vy se z toho málem posere--! :-) ()

Reklama

Kadas97 

všetky recenzie používateľa

Neodsudzujem filmy, kde sa nachádzajú trošku väčšie plazy, či už hady alebo krokodíly. Pri zapnutí tohoto filmu som sa bál jediného, že to bude found footage, kedže to malo byť o reportéroch v afrike, ale chvalabohu nebolo. Film v sebe pekne kríži dobrodružno hororovú časť a politickú časť. Krvou sa tu moc nešetrí a nie je problém, aby krokodíl zožral decko. Dosť mi vadil kameraman a jeho akože vtipné hlášky. Inak je film po technickej stránke perfektne urobený a preto 8 z 10 ()

flanker.27 odpad!

všetky recenzie používateľa

To jsem zas měl jednou něco puštěné jako kulisu. I tak mě tupost v jednání geroju amerikanskych (přesně řečeno scénáristova) dovedla tak zvednout ze židle, že jsem musel film vypnout. Po chvíli jsem to zase zapnul s tím, že když už, tak ten konec doklepu, ale bylo to nadoraz. Naprosto se míjím s logikou typu schováme se před krokodýlem v chýši v proudu řeky apod. K tomu přihodíme pár rádoby hlubokomyslných šamanových keců, skupinu typu muž s traumatem, černý hláškař, vnadná reportérka, místní chlapec se snem o zemi za velikou louží a samozřejmě teleportující se monstrum. Pche. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

na poli krokodilich horororv je tento fakt kvalita. Hoci sa prvu polku filmu len rozprava o krokdilovi a jeho vycinoch, divak sa nudit rozhodne nebude, lebo scenerie africkej prirody su proste uchvatne. A v druhej polke, ked sa ukaze samotny krokodil, tak posobi maximalne realne. Fajny horor o vrazdiacej faune..... 68 % ()

Galéria (23)

Zaujímavosti (7)

  • Ačkoliv krokodýl dokáže hlasitě prskat a syčet, díky absenci hlasivek není schopen hlubokého řevu, jak lze slyšet ve filmu. (Conspi)
  • Poslední zpráva o pozorování krokodýla z tohoto filmu je z roku 2008. Přisuzuje se mu údajně na 300 lidských obětí. (Žralok)

Reklama

Reklama