Reklama

Reklama

Česko Slovensko má talent 5

(relácia)
  • Česko Česko Slovensko má talent 5

Obsahy(1)

Najväčšia jesenná show! Najlepšie talenty, šokujúce a dojímavé príbehy. Najúspešnejší program TV JOJ sa vracia v novej V. sérii.
ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT je slovenská verzia najväčšieho svetového pojmu pre televíznu zábavnú šou – Got Talent. Najuniverzálnejšia svetová talentová šou ponúka šance každému, bez ohľadu na typ talentu – tanec, spev, akrobacia, kaskadéri, komedianti, recitátori.
V ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT môžu súťažiť všetci bez ohľadu na vek - deti, tínedžeri, dospelí, dôchodcovia. Prekážkou pri hľadaní toho najväčšieho talentu nie sú ani hranice. V šou Česko Slovensko má talent môžu zabojovať aj talenty zo zahraničia. Všetci sú meraní len jediným metrom: kvalitou predvedeného talentu a získaním sympatií porotcov a publika.
Piatu sériu talentovej šou budú uvádzať ostrieľaní moderátori Milan Junior Zimnýkoval a Marcel Forgáč, ktorí sú zárukou výbornej zábavy.
O osude súťažiacich bude rozhodovať štvorčlenná porota v zložení Lucie Bílá, Diana Mórová, Jakub Prachař a Jaroslav Slávik. (TV JOJ)

(viac)

Reklama

Reklama