Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohne planú a láva opäť hryzie! Na Floridu znova zaútočili gigantické lávové pavúky. Nikto sa však nemusí báť, pretože na pomoc už vyrazil slávny zabijak tarantúl Colton West. Ale podarí sa mu pobiť beštie z hlbín aj po druhý raz? Keď sa po celej Floride začnú nečakane objavovať hlboké diery a vrty v zemi, je jasné, že sa k životu prebralo ďalšie hniezdo obrích tarantúl. Gigantické zákerné monštrá chrliace oheň a lávu rýchlo vyliezajú na zemský povrch a už čoskoro rozpútajú obrovský chaos v celej krajine. Turbotarantuly zaútočia aj na pláž, kde si pôvabná mladá Raya chcela užívať ničím nerušené prázdniny. Raya je nevlastná dcéra Coltona Westa, ktorý sa po prvom útoku tarantúl preslávil ako schopný pavúkobijec, zachránil krajinu od pliagy a stal filmovou hviezdou. Teraz sa Colton musí vzdať nakrúcania miliónového veľkofilmu, aby mohol zachrániť Rayu a druhýkrát zastaviť smrtonosné tarantuly. Colton West, jeho osobný asistent Kyle a najlepší kamarát Marty sa spoločne vyzbroja špeciálnymi zbraňami a vyrážajú zachraňovať krajinu sužovanú prehistorickými potvorami. Ale podarí sa im obstáť aj v súboji s najväčšou a najmocnejšou turbotarantulou, aká kedy stála na zemskom povrchu? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (50)

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Když se SyFy něčeho chytne, jen tak se toho nepustí a tak vytváří další a další omšelé pokračování lecjakého nápadu. A tak starý známí ´akční hrdina´ Colton West, kterého tak důmyslně ztvárnil Steve Guttenberg, se vrací, aby s ohromnými pavouky chrlící lávu a oheň opět udělal přítrž. Celé je to jako předchozí počin, jen je tu o něco více humoru a hlášek. Takže opět popkornová SyFy zábava, která bohužel jen tak někoho neosloví. ()

castor 

všetky recenzie používateľa

Vyloženě party film, kde je potřeba hodně alkoholu. Kadetské ovečky okolo kapitána Lassarda se vracejí v krapet jiné taškařici. Rebelantský Mahoney, muž zvukových efektů Larvell a nesmělá Hooksová se tak objevují v dalším fláku, u kterého budou diváci vřískat a skákat blahem. Je tady totiž nové hnízdo turbotarantulí, které plivají lávu. Když si chce divák ublinknout, tyhle kousky to většinou spolehlivě zajistí. ()

Reklama

moviefan4 

všetky recenzie používateľa

Správne šialené, správne sprosté, správne B-čkové. Čo viac si priať. Od jednotky o trošku hrošie a nudnejšie, ale ku koncu sa dvojka vyrovnala jednotke. Tolko odkazov na na iné filmy ale mne sa najviac páčil odkaz na Godzillu(2014). Asi málo ludí si uvedomilo že záberny na zničené mesto a červená farba pri vyskoku z lietadla odkazuje na Godzillu. Pre mňa nie až také sklamanie ani ne velký úspech. Zlatý priemer medzi B-čkami. ()

JohnMiller odpad!

všetky recenzie používateľa

Trio padlých hercov z policajnej akadémie Steve Guttenberg, Michael Winslow muž 1000 hlasov a útla Marion Ramsey opäť spojili sily s produkčnou spoločnosťou Asylum a vytvorili ďalšiu, ešte horšiu "ptákovinu". Kým prvý diel bol až tak zlý, že sa na ňom dalo zasmiať, na pokračovaní už nie je nič smiešne. Hoci sa scenárista trocha pohral so skrytými narážkami na kultové filmy ako Scarface, Pulp Fiction, Krokodíl Dundee, Jurský Park a možno aj viac), trocha sa pozabudol, že ide o Animal horror pri ktorom je dovolená hocijaká kreatívna hlúposť (Príklad pokračovania Sharknada, tie boli až tak prehnané, že bavili) Ako viem, vyčítať snímke takejto kategórie, že nie je dostatočne nápaditá hlúposťami je asi cez čiaru ale pri Sharknadach mi sadli. ()

Marceloo 

všetky recenzie používateľa

Florida sa ocitne pod útokom obrovských lávových pavúkov. Hrdina minulého filmu Colton West tu práve natáča svoj nový film a je mu jasné, že prišiel čas ďalšieho stretu s Lavalantulou. - Pre mňa jedna z tých lepších vecí, ktoré som v posledných rokoch videl od Syfy. Dej je úplne klasický, efekty katastrofálne, dialógy nezmyselné a vtipné to v tomto prípade tiež nebolo, ale je to podla mňa schopne natočené a postavám sa dajú držať palce, plus to prostredie, v ktorom sa natáčalo, je dokonalé. Raz za rok si pozriem niečo predabované a netuším, prečo sa venujú takýmto projektom. Ale asi preto, že to je lacné. + herec z Sharknado 4: The 4th Awakens + herec z Sharknado 3: Oh Hell No! ()

Galéria (65)

Zaujímavosti (4)

  • Pri policajnej prestrelke má jeden z útočníkov na sebe masku sériového vraha Jasona Voorheesa z hororovej série Friday the 13th. (Marceloo)
  • Pri príchode lavalantúl na pláž zakričí dievčatko "They're Here!", čo je odkazom na horor Poltergeist (1982). (Marceloo)

Reklama

Reklama