Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ohne horia, láva hryzie! Gigantické sopečné tarantuly chrlia žeravú lávu a ohnivým dychom spaľujú svoje obete zaživa! Staré sopky, ktoré stáročia driemali v horách na pobreží Kalifornie pri Santa Monice, sa prebudia a v mohutných erupciách vyvrhujú na Los Angeles oheň, lávu ale aj gigantické pavúky lavalantuly, ktoré doteraz žili v roztavenej magme pod zemským povrchom. Po výbuchu sopiek sa dostali von a teraz chrlia žeravú lávu, skazu a smrť na Los Angeles a jeho obyvateľov. Spálené mesto anjelov sa ocitlo na pokraji totálnej skazy. Jediný, kto sa dokáže postaviť zoči-voči lietajúcim žralokom a monštruóznym rojom krvilačných lávových tarantúl, ktoré žeravým dychom zaživa spaľujú svoje obete, je zabudnutý herec a bývalý akčný hrdina Colton West. Jeho sláva síce už dávno pohasla, ale teraz má skvelú príležitosť, aby ju vzkriesil a ešte aj zachránil svet. Svojím hrdinstvom tak môže znovu získať nielen fanúšikov, ale aj priazeň svojej rodiny, stratených priateľov a starej lásky, ktorú kedysi tak škaredo odvrhol a zranil... V postavách Coltona Westa a jeho priateľov Martyho a Doris sa v tomto filme znova stretli traja dávni hereckí kolegovia z legendárnej komediálnej série Policajná akadémia - Steve Guttenberg, Michael Winslow a Leslie Easterbrooková. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (75)

JohnMiller 

všetky recenzie používateľa

V podstate vám predstavujem najhorší film tohoto roka. Pokiaľ som to tvrdil pri iných odpadoch, čo sa tento rok nakrútili, tak to všetko beriem späť, pretože tento je zaručene najnajnajhorší!!!! Ide o štandartnú SyFy produkciu, zo všetkým zlom na ktoré je divák v týchto filmoch zvyknutý ale ten scenár je tak zlý, tak nezáživný, tak chcene na silu vtipný ale nieje na smiech, tak neoriginálny, že až to bolí. Celí čas som mal s toho pocit akoby sa ani samotným tvorcom nechcelo nakrúcať. Entuziazmus? Tak také niečo tu rozhodne nieje. Tvorcom sa nejakým zázrakom, alebo skôr finančným nezabezpečením týchto ľudí, podarilo dať dokopy štyroch beznájdených hercov z Policajnej akadémie. Kult v 80´s rokoch však dneska vo filmovom priemysle očividne nič neznamená. Hlavnú postavu si zahral Steve Guttenberg. Hral parodicky herca akčných filmov, ktorého sláva upadala a tak hrá v béčkových prepadákoch. Ďalej môžeme vidieť toho černocha ktorý vydával také tie čudné zvuky, potom tú malú ujačanú černošku a nakoniec tú kozatú blondínu Leslie Easterbrook, ktorú zub času skántril a ohlodal na nepoznanie. Ešte, že tam bola iba chvíľku. Ako, dej je zbytočné rozoberať. V Los Angeles vybuchne sopka s ktorej sa vyslobodia pavúky, ktoré chrlia oheň. Dosť ma prekvapilo, že animácie pavúkov neboli tak zlé ako v ich bežnej produkcii, na čo som od SyFy zvyknutý, neopakovali sa vo väčšine a neboli vyslovene na smiech, ale to celé okolo toho... Akoby si štáb a všetci herci vymýšľali na placi v priamom prenose. Iba improvizoval dialógy, nakrúcali v exteriéroch, ktoré našli po ceste, a všetko okolo toho nakrúcali iba tak... akože. Hrôza a des. Verím tomu, že s takými možnosťami by som sám dokázal nakrútiť lepší film. A to sa určite nechválim. ()

Bloody13 

všetky recenzie používateľa

V podstatě to samé, co Mendezův předchozí Big Ass Spider; jen jednoho obřího pavouka nahradila armáda menších, kteří navíc slintají žhnoucí lávu a plivají napalm. I tentokrát se s nimi dostaví kupa chtěného humoru, ale už to naštěstí není tak dementní jako Sharknado (to má totiž svou vlastní "filmovou" kategorii). Lavalantula odsýpá až překvapivě svižně, sympatických osminožců je nespočet, ale co nejvíc práskne do očí, je obsazení - hned čtyři ksichty ze série Policejní akademie, Leigh "co tu kurva dělám" Whannell a samozřejmě nechybí ani Steve Sanders, jenž začíná být pro SyFy nepopiratelnou ikonou. Takže ve výsledku jasná trojka: je to celkem prdel a Bloody pavouky rád, což je taky jasná věc. ()

Reklama

Zombi 

všetky recenzie používateľa

Viděl jsem jen kousek, protože mě fascinoval českej název a to, že jsem ve filmu poznal ksychty z policejní akademie v důchodu. Asi bych neměl hodnotit, když jsem to neviděl celý, ale mě to stačilo. Brutální, v tom špatným slova smyslu, dialogy, herecký výkony i triky, no prostě všechno. Chápu, že po pár pivech to musí být hrozná prča, ale neměl jsem je a ani čas na takovou blbinu koukat. ()

Stanislaus 

všetky recenzie používateľa

Police Academy 8: Lavalantula Apocalypse! Na tento film mě nalákalo zejména obsazení ve stylu Policejní akademie po dvaceti letech. Samotný snímek je ve výsledku typická céčková ptákovina s bídnými efekty, příšernými replikami a těžce předvídatelným dějem. Nicméně mě i tak pobavilo cameo Iana Zieringa a postava Niy Peeples, která tam okolo sebe vše s nadhledem mydlila. ()

hous.enka 

všetky recenzie používateľa

Zhrzený herec horší jak zhrzená milenka, který ale nakonec dokáže nemožné a postaví se děsuplným strašidelným pavoukům, kteří plivou lávu. Mohlo to dopadnout buď skvěle, nebo katastrofálně. Výsledek je takový na půl cesty k výbornému béčku. Ano, scéna se Stevem z Beverly Hills, co kosí létající žraloky motorovou pilou, je prostě báječná, ale ten zbytek byl málo násilný a málo sebeparodizující na to, aby mě to zaujalo. Žraloci trhaj lávovým tarantulím zadky. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Steve Guttenberg (Colton West) přijal nabídku k účasti ve filmu poté, co se s lítostí vyjádřil k odmítnutí role v prvním Žralokonádu (2013), ze kterého se později stala kultovní série s nejedním pokračováním. V jedné ze scén jeho postava potká Iana Zieringa, který je právě zaneprázdněný bojem se žraloky, což je přímá narážka na výše zmíněné Žralokonádo, v němž Ziering ztvárnil hlavní roli. (Stanislaus)

Reklama

Reklama