Reklama

Reklama

Tri mesiace potom, ako lekári krásnej Rosemary oznámia, že potratila, sa mladá žena spolu so svojím manželom Guyom presťahuje do Paríža. Nakoľko sa muž živí ako spisovateľ, neexistuje lepší výber prostredia, ako toto romantické mesto plné zamilovaných ľudí. Zhoda náhod spojí tento mladý zamilovaný pár so staršími manželmi Castevetovými, ktorý im po zhorení malého univerzitného bytu poskytnú luxusný apartmán vo svojom dome. Takmer ihneď po nasťahovaní začínajú Rosemary prenasledovať nočné mory. Kto vlastne sú títo úctiví manželia? A komu vlastne vďačia za svoj úspech a bohatstvo? (*CARNIFEX*)

(viac)

Diskusia

maddy

maddy (hodnotenie, recenzie)

Madsbender

čo tak si to overiť sám a pozrieť si to? ;) Zdroje nemusia byť vždy pravdivé, navyše všetky pravdepodobne prevzali čas, ktorý uviedla televízia v programe a nie reálne trvanie seriálu.  Prvá epizóda mala 85 min., druhá bude mať tiež toľko. S reklamami majú obidve samozrejme tých 120 min., ale čas s reklamami sa snáď pri žiadnom filme/seriály neuvádza. To by bol potom každý film na Markíze alebo JOJke takmer trojhodinový :)

maddy

maddy (hodnotenie, recenzie)

inak je tu uvedený zlý čas - 240 minút trvá seriál aj s reklamami, ktoré bežia v TV. Klasicky trvajú tie 2 časti 170 min.

na príspevok reagoval Madsbender

Seamus1

Seamus1 (hodnotenie, recenzie)

Čo k tomu dodať? Myslím si, že to mohlo byť aj horšie. Síce tomu chýba paranoja, naivita a čaro pôvodnej verzie, ale som rád, že sa nesnažili kopírovať originál scénu po scéne...

Reklama

Reklama