Reklama

Reklama

Nikto jej neverí. Nič ju nezastaví.
Jill jedného dňa zistí, že jej sestra bez stopy zmizla. Sériový vrah, ktorý Jill uniesol pred rokom, sa zrejme vrátil a chce sa jej pomstiť. Aby zachránila sestru, Jill musí celkom sama vypátrať únoscu a znova mu čeliť tvárou v tvár.
Pred rokom uniesol Jill záhadný muž a vrhol ju do hlbokej jamy plnej mŕtvol svojich predchádzajúcich obetí. Ako jedinej sa jej podarilo únos prežiť, pretože spoznala páchateľovo tajomstvo. Rok po tragickej udalosti rovnako záhadne zmizne aj jej sestra Molly. Jill je presvedčená, že únosca sa vrátil. Jej sestru zrejme čaká rovnaký osud a do zajtrajšieho dňa môže byť mŕtva. Polícia jej, tak ako predtým, neverí a Jill nezostáva nič iné, len začať pátrať na vlastnú päsť. Podarí sa jej však do dvanástich hodín nájsť vraha a zachrániť sestrin život? (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

Skripi

Skripi (hodnotenie, recenzie)

Konečne vrah nebol vo filme známy od začiatku ako vo všetkých ostatných filmoch podobného žánru. Nemyslím pri tom známy ako niekto kto bol jasný únosca ale ako niekto, kto je z okolia unesenej. Super filmík. 

Vykuk

Vykuk (hodnotenie, recenzie)

MartinezZ: Viděl jsem a souhlasím, sice nic co bych musel vidět podruhé, ono to u těchto typů filmu ani snad nejde, ale solidní thrillerek. Se mi líbí jak lidi komentujou některé věci a přitom se ani nezamyslí nad tím, co taková unesená holka v díře musela zažít a že její chování po zbytek života už nemůže být stejné, jako diváka v kině, který se po kině staví na pivko a přemýšlí, co bude dělat zítra:) Navíc některé uživatele už si začínám pamatovat a když vidím kolik dali tomuhle filmu a čemu dali 5*, tak mám jasno:))

MartinezZ

MartinezZ (hodnotenie, recenzie)

Silvana: Tak po čtyřech měsících od položení otázky je myslím jasné, že tohle neuvidíš ani v českých ani ve slovenských kinech a kdo ví, jestli na DVD. A přitom je to rozhodně zajímavější, než kdejaká běžně promítaná kino-srágora.

Aluminium

Aluminium (hodnotenie, recenzie)

Samozrejme, že jej nikto neverí, ako by to aj bolo? :D Aj napriek tomu to môže byť celkom zaujímavé.

Eilean Donan

Eilean Donan (hodnotenie, recenzie)

Sa mi zdá, alebo Amanda S. naozaj hrala?? Veru, veru, ak trailer neklamal a nezavádzal, tak si film pozeriem, a to s vervou :)

Steny94

Steny94 (hodnotenie, recenzie)

Trailer vyzerá sľubne...Teším sa.Keď už nič tak aspoň kvôli Amande :)

Reklama

Reklama