Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenzie (200)

plagát

Rezistencia (2015) 

Ohromne zbytočný preklenok. A keď si predstavím, že som na to pomerne dlho čakala... hanba existovať.

plagát

Päťdesiat odtieňov sivej (2015) 

Riadna komédia. PS: 50SoG rozhodne nebol film pre Dornana, všadeprítomne bolo vidno, že sa v nej cíti ako rybka bez vody. Nuž a vyprázdnený obsah... režisérka (+scenáristka) očividne v tomto prípade nevedela z NIČOHO urobiť NIEČO.

plagát

Panenka Jane (2014) (seriál) 

Milujem ten voiceover :D

plagát

Equalizer (2014) 

A že či mi neskreslil dojem kinový zážitok? Neviem, v TV som to zatiaľ nevidela. Ale... páči sa mi, ako využívali aj iné, ako zabehané postupy. A že keď niečo nastolili (Danzelov drsný "mašinkiller" pohľad a pod.), tak ho dodržali poctivo až dokonca a vlastne skoro všetko. Sem-tam ma dokázalo strhnúť, a to sa mi už veru nestáva tak často. Len jediný záber mi vadil, ale to ani nestojí za zmienku. No starký valil.

plagát

Tyran (2014) (seriál) 

Rozhodne potrebujem ešte 3 časť, aby som sa rozhodla, či sa mi to vôbec páči. Som na perfektných vážkach, ak sa to tak dá... :)

plagát

Smrtící válečníci (2009) (relácia) 

Za časť 01x04 Rytieri vs. Piráti dávam 3***. Nebolo to presvedčivé, vnútorné rozbroje po víťazstve pirátov ostali. Ale pokračujem s porovnaním SS vs. Viet Cong, takže uvidíme, či budem presvedčenejšia. PS: Aj tak si myslím, že ide skôr o taktiku, resp. stratégie a načasovanie, nech už máte akékoľvek zbrane, aj keď je fakt, že je tu dôvod (aj keď z trošku iného súdku), prečo sa rytieri a koniec koncov už ani piráti, v tradičnom poňatí, nepresúšajú po okolí.

plagát

Tanečná akadémia (2010) (seriál) 

Po 1. sérii *** hviezdy, ale nevylučujem zmenu. Veľmi som zvedavá na to, čo príde s novými dielmi, s Christianom obzvlášť (na pohľad zlí chlapci, tá správna káva pre mňa...).

plagát

Speciální zbraně (2012) (seriál) 

(1. časť) Vynikajúci dokument. Zaujímavý, ale hlavne podaný zrozumiteľne (aj pre "začiatočníka") a sviežo.

plagát

Kandidát (2013) 

Napodiv mi v tomto prípade nerezala v ušiach hudba, ani zvuk, ale skôr ochotnícke výkony niektorých zainteresovaných (hlavne asistentov Lamberta, ak by bolo treba špecifikovať). Čo mi však určite nerezalo, bol ten neírečitý slovenský "hnusojazyk", ktorým sa mali potrebu oháňať v každej vypätejšej situácii. Skutočná chudoba. A tie neživé dialógy medzi "sledovateľmi" - amen, tma. Inak som však milo prekvapená, ako celok je film pozerateľný.

plagát

Když utichly trumpety (1998) (TV film) 

Niečo velice esenciálne mi v tom chýbalo. Alebo zásadného. Aj keď pred piatimi rokmi a pár stovkami filmov by som povedala čosi iné, s nadšeným podtónom. Ktovie.