Reklama

Reklama

Scott Walker

Scott Walker

nar. 10.05.1971 (52 rokov)
Auckland, North Island, Nový Zéland

Zaujímavosti (5)

Zamrznutá zem (2013)

  • Skutočná Cindy Paulson (Vanessa Hudgens) z Anchorage po vyriešení prípadu natrvalo odišla. Jediný raz, čo sa vrátila na Aljašku, bola práve príležitosť nakrúcania tohto filmu, kedy navštívila Walkera na pľaci počas nakrúcania. (Arsenal83)

Zamrznutá zem (2013)

  • Scott Walker strávil vyše dva roky skúmaním prípadu a najal si novinárov aj súdnych výskumníkov, aby získal prístup k predtým neohláseným informáciám, ktoré sa potom objavujú vo filme. Spolupracoval aj so skutočným vyšetrovateľom Glennom Flotheom, ktorý pôsobil ako konzultant a poradca na scenári, aby sa zaistilo, že fakty o prípade sú správne a obete budú zobrazené s úctou. (Arsenal83)

Zamrznutá zem (2013)

  • Scenár/režisér Scott Walker odložil natáčanie o päť mesiacov, aby mohol film nakrútiť na prahu jesene do zimy, aby mohol dosiahnuť vzhľad a dojem z filmu, ktorý začína bez snehu a končí v hlbokej zime. Povedal, že doslova chcel, aby sa do príbehu a okolo neho zatvorilo počasie a zmrazilo prípad. V dôsledku natáčania v tomto ročnom období bolo na konci 26-dňového natáčania o 3 1/2 hodiny menej denného svetla ako na začiatku natáčania. (Arsenal83)

Režisér

Filmy
2023

The Tank

2013

Zamrznutá zem

Krátkometrážny
2005

Ordan's Forest

Scenárista

Filmy
2023

The Tank

2013

Zamrznutá zem

Producent

Filmy
2023

The Tank

Reklama

Reklama