Reklama

Reklama

Červená Sonja

  • Slovensko Barbar Conan 3: Červená Sonja (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Krutá kráľovná Gedren (Sandahl Bergman) túži po absolútnej moci nad svetom. Zaútočí na mesto Hablac a zabije majiteľa talizmanu, ktorý môže zničiť všetko na zemi. Červená Sonja (Brigitte Nielsen), jeho sestra, sa však s magickým mečom vydáva na odvážnu výpravu, aby Gedren porazila. Proti zlej kráľovnej sa postaví aj strážca talizmanu Kalidor (Arnold Schwarzenegger), ochraňuje Sonju a nakoniec sa do nej zamiluje. Lenže krásna bojovníčka Sonja prisahala, že nikdy nebude patriť žiadnemu mužovi... (TV Markíza)

(viac)

Galéria (68)

Súvisiace novinky

Rudá Sonja našla náhradu za Singera

Rudá Sonja našla náhradu za Singera

23.06.2019

S režisérem Bryanem Singerem (X-Men: Apokalypsa) teď v Hollywoodu nikdo nechce být moc spojován, dohnala jej totiž minulost, a po jeho vyhazovu od Bohemian Rhapsody to s jeho kariérou zkrátka… (viac)

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

Je libo zrzku nebo účes z hadů?

29.06.2008

Jen předevčírem jsme psali o projektu War of Gods, Tarsemem Singhem režírované fantasy na motivy příběhů o Théseovi (to je ten chlápek, co si kutálel klubko labyrintem na Krétě a zapíchl tam… (viac)

Meče, magie... a spousta krve!

Meče, magie... a spousta krve!

02.06.2007

Fantasy byl ještě nedávno žánr, jehož by se žádný hollywoodský producent nedotkl ani v gumových rukavicích. Dnes je situace mnohem radostnější. Ovšem jen v případě, pokud vás baví koukat na další a… (viac)

Konkurence pro Van Helsinga

Konkurence pro Van Helsinga

01.04.2007

Solomon Kane je jméno dobrodruha, šermíře a lovce démonů, který v 17. století putuje neprozkoumanými končinami světa a válčí tam s nadpřirozeným zlem. A zároveň je to název britsko-francouzsko-české… (viac)

Reklama

Reklama