Reklama

Reklama

Skupina policajtov sa rozhodne pomstiť smrť svojho kolegu. Banda zločincov, ktorá ho má na svedomí, sa ukrýva vo výškovej budove na predmestí Paríža. Tam sa po zuby ozbrojení policajti vydajú. Trestná výprava sa nepodarí, no všetkých  začnú ohrozovať zombíkovia, ktorí sa znenazdajky odkiaľsi vyroja. Ak chcú policajti, aj ich protivníci prežiť, musia spojiť svoje sily. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (194)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Policajná jednotka, ktorá pozostáva z policajtov a jednej ženy, chcú vtrhnúť do bytu gangu, aby odplatili smrť svojho kolegu, len sa to posralo a ten gang ich zajal a jedného aj zabil, len to bola predohra k očakávaným zombie. Nech si myslí, kto chce čo chce, ale toto je jeden kurevsky nadupaný film plný akcie s hemžiacimi sa zombie. Tu nečakajte, že zombie imitujú tučniakov alebo ho môžete, len tak premôcť holými rukami, tu je znázornená zombie ako špinavo až kurevsky krvilačná beštia s prvkami upíra. Je rýchla a aj silná, ale hlavne hladná. Mám rád zombie filmy a zombie filmom som dal aj slabé hodnotenia aj keď sa pohybovali v červených číslach a zas naopak slabým hodnoteným filmom som nasúkal aj najvyššie hodnotenia a bavia ma viac akčné zombie filmy, tak to je, ako aj tento. A aj postavy ma bavili ,boli čisto chrapúnske svine, ale mali drsné hlášky. Je pravda, že ten totálne nepríjemný zvuk, čo vydávali zombie má dosť rozčuľoval. Pár vyšinutých gangstrov, zmätený policajti a jeden starký z krompáčom, a k tomu rozhádzané dialógy viac menej o ničom, aj to je v tomto filme. Ja vám poviem, čo je to Hardcore. Má to veľa chýb, hlavne dialógy, ale aj postavy sa chovali debilne. Ale spokojnosť na mojej strane je. Masky boli obyčajné ale realistické. Gore tak toho bolo veľa a tu som spokojný. Tento film má od dokonalosti ďaleko, ale hlavne, že som sa bavil. ()

sedm.1 

všetky recenzie používateľa

Já jsem se Zombie Apokalypsou poměrně dost spokojen,neboť mi dala přesně to,co jsem očekával.Že jsou francouzi v součastné době na hororovém poli,a to především co se týká krve a brutality,jedničky,to už je dlouhodobě profláknutá věc a v LaHorde to prostě jen potvrzují.Vše je od prvních minut podřízeno jen k co nejkrvavější a nejefektnější likvidaci zombíků a ikdyž je ústřední zápletka dost jednoduchá,zároveň ani na vteřinu nenudí a vlastně ani neuráží.Vše je sice předem dané,karty jsou jasně rozdány,ale autoři se tím nějak dlouze naštěstí nezabývají,a tak to jede po celou dobu na plný koule.Od začátku to má švih,energii a vlastně i styl a co mě bavilo a oslovilo nejvíc,i řádně špinavou atmosféru.Co se týka přítomné superrychlosti zombíků,už několikrát jsem zmínil,že jí mám radši než jejich původní kývající se šnečí pohyb,chvílemi je to i zde sice opět přehnáno s klipovitostí a tak zbytečně způsobenou nepřehledností krvavého řádění,ale pořád to je v mezích únosnosti a filmu to prostě jen přidává šťávu a drive.Zombie Apokalypsa mi tak zkrátka přinesla sice jednoduchou,ale zato nenudící a řádně krvavou jízdu,která je zároveň i velice příjemně akční,jedná se o přímočarou řežbu a tak tu nemám moc co kritizovat,já to mám takhle rád :)!Prostě efektní,krvavý,akční nářez. ()

Reklama

Curlyman 

všetky recenzie používateľa

Jeden z najbrutálnejších, najkrvavejších a nahnusnejších zombie filmov za poslednú dobu, čo z neho robí nadpriemer. Miestami je to fakt ultrabrutálne, platí staré známe pravidlo, zabije ich strela do hlavy alebo v tomto prípade aj jej ručné rozmlátenie o stenu. Príbeh tu vôbec nie je potrebný, dokonca sa ani nedozviete, čo nákazu spôsobilo. Je to iba samé strieľanie a mlátenie sa prakticky od začiatku do konca. Je to fakt zábava, ale nič pre slabé žalúdky. ()

Hunter2222 

všetky recenzie používateľa

Zase tak krvavé a drsné to nebolo, ako avizovali niektorý v svojich komentoch. Miestami je krvi dosť, akčné scény sú vynikajúco zvládnuté a gore je na špičkovej úrovni. Celý film však brzdia tony vykecávania a zamotané vsťahy hlavných postáv. Ani občasný trápny žart filmu veľmi nepomáha. Ale ja som sa celkom bavil takže 60%. ()

karlik4801 

všetky recenzie používateľa

Ach jo! Proč jen tak rychlé záběry a špatné zvukové efekty. Zvuky zombie mi nepřišli přesvědčivé, znělo to jako když se dusí člověk bez krku. A ty záběry kdy banda zabíjí nebo zombie mlátí jsou tak rychlé až nepřehledné. Jinak nápadu si cením, venku zombie apokalypsa a dva "gangy" v jednom baráku musí splnit síly. Najde s hrdina, borec, kráva, blbec a blázen. Zvenku film hezky vypadá, obsah už je ale nic moc. ()

Galéria (33)

Zaujímavosti (2)

  • Ve filmu hraje Čech v roli gangstera. V původním znění má i svoji českou hlášku "tak zavři ty dveře, dyť to teče až sem". Tu můžeme slyšet ve 14 minutě. (zdenda0)
  • Promítáno jako závěrečný film na mezinárodním filmovém festivalu s hororovou tématikou v Leedsu "Day Of The Dead" 7. 11. 2009. (facojurka)

Reklama

Reklama