Reklama

Reklama

Resident Evil: Afterlife

  • Česko Resident Evil: Afterlife (viac)
Trailer 4

Diabolský apokalyptický vírus z dielne spoločnosti Umbrella už infikoval temer celé ľudstvo a zmenil ho na vražedné stádo nemŕtvych. Alice (Milla Jovovich), ktorá stále hľadá preživších, je odhodlaná bezohľadný koncern raz a navždy zničiť. Práve je na ceste do Los Angeles – v nádeji, že tam pre posledných zdravých ľudí nájde malú bezpečnú oázu pokoja. No už je, žiaľ, neskoro, aj tu sa už totiž rozťahujú tisícky infikovaných, a tak sa Alice a jej spoločníci ocitnú v smrtiacej pasci, z ktorej zdanlivo niet žiadneho východiska...! (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Nový Tarzan s animovaným upírem

Nový Tarzan s animovaným upírem

06.05.2012

Navzdory drastickému neúspěchu Johna Cartera se na plátna vrátí i další hrdina Edgara Rice Burroughse – ten mnohem slavnější. O Tarzana má zájem hned několik hollywoodských hráčů, třeba studio Warner… (viac)

Anderson kráčí v Bollových stopách

Anderson kráčí v Bollových stopách

17.11.2009

Přinejmenším co se posedlosti adaptacemi počítačových her týče. Právě v těchto dnech natáčí Paul W.S. Anderson v Torontu čtyřku Resident Evil s podtitulem Afterlife. Ale už má samozřejmě další plány.… (viac)

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

Milla Jovovich a vrah bez obličeje

02.11.2009

Díky Dokonalému úniku máme Millu čerstvě zapsanou jako „holku, která má občas štěstí na zábavný film“. Uvidíme, jak se jí bude dařit dál. V pátek má v USA premiéru její sci-fi horor The Fourth Kind,… (viac)

Jeden za všechny, všichni za 3-D

Jeden za všechny, všichni za 3-D

07.09.2009

Ach jo, co si to Paul W. S. Anderson zase vymyslel? Nová adaptace Tří mušketýrů v 3-D? S hollywoodskými verzemi Dumasovy klasiky sice nemáme příliš dobré zkušenosti (kung-fu poletování v Hyamsově… (viac)

Reklama

Reklama