Reklama

Reklama

Kocúr v čižmách

  • Česko Kocour v botách (viac)
Trailer 3

Verte tomu alebo nie, no legendárny šermiar Kocúr v čižmách nebol vždy verným spoločníkom zeleného zlobra Shreka. Dávno predtým, než vôbec došlo k ich osudovému stretnutiu v lesoch kráľovstva „Za siedmimi horami, za siedmimi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial“, totiž sebavedomý Kocúr s neodolateľným prízvukom prežil množstvo zaujímavých dobrodružstiev! V tých časoch bol jeho nerozlučným druhom Hupky Dupky – čo sa však dramaticky zmenilo v deň, keď hrdého Kocúra bezcharakterne zradil a zapredal! Od toho hrozného dňa uplynulo už veľa rokov... A zrazu - možno osud, možno zhoda okolností, možno hlúpa náhoda – sa životné cesty Kocúra a jeho niekdajšieho najlepšieho kamaráta opäť pretnú! Práve v čase, keď Hupky s atraktívnou Cicou Labkou chystá rovnako brilantný, ako diabolský plán – chcú totiž ukradnúť hus, ktorá kladie zlaté vajcia! To sa však ľahšie povie, ako urobí, o čom sa nedobrovoľne zjednotené trio veľmi rýchlo presvedčí na vlastnej koži. (TV Markíza)

(viac)

Videá (13)

Trailer 3

Recenzie (639)

tron 

všetky recenzie používateľa

„Ako sa voláš?“ – Mňau.“ Najviac ma tu bavili krátke okamihy, v ktorých sa mačky správali ako normálne, bežné mačky, aké máte doma alebo stretnete na ulici. Našťastie je tu takých rozkošných okamihov strašne veľa a hoci ide o drobnosti, výraznou mierou zhumorňujú celý tento vizuálne pekný (bodaj by nie za 130 miliónov) film. Inak som ale nejako extra odvarený nebol, videl som to už dvakrát a má to určite veľa dobrých momentov, ale na druhej strane dialógy sú nudné, postavy nezaujímavé, scenár síce vcelku originálny (vajce, čarovné fazuľky), no zároveň neveľmi zábavný (ale je sranda, ako to pripomína Zorra z deväťdesiateho ôsmeho, v ktorom hral Banderas hlavnú rolu). A asi hodinu som si zvykal na dosť strašidelný vzhľad vajca. Nakoniec bol aj tak najlepší ten kocúr, čo stále hovoril „ouč“. WTF dňa: produkcia Guillermo del Toro. ()

Ainy 

všetky recenzie používateľa

To vejce mi zpočátku vadilo. Říkala jsem si proč tam dosadili zrovna slepičí produkt? Nicméně jsem si na něj postupem času zvykla a dokonce mi jeho přítomnost připadala i vtipná. Jinak celkově zdařilý animák. Těšila mě ta spojitost se Shreckem, jako že vlastní kocourův příběh. Předpokládám, že to bylo vsazeno do doby po zlobrovi, jinak by ta kočičanda byla s ním i tam. Leda že by ho ještě před tím opustila kvůli jinému kočičímu tanečníku, tančícího latinu. Rovněž jsem byla překvapená z nezvykle nepohádkového konce, než ukázali jak si nebeská husa hraje se svým nebeským housetem, snášející zlatá vejce, na nebeských obláčcích. ()

Reklama

BadoXXII 

všetky recenzie používateľa

Úroveň Shreka 3 a 4 sa podarilo preskočiť, lenže úroveň bola nastavená na bode mrazu. Kocúr v čižmách pôsobí hlavne v prvých minútach sviežo, neokukane, má príjemné prostredie a aj animáciu. Po príchode vajca Cvalda na scénu to však začína celé silno pripomínať tvorcovskú neschopnosť vymyslieť zaujímavý a vtipný príbeh z posledných častí o zelenom zlobrovi. Kocúr ako hrdina má iskru, ale film ako taký žiadnu iskru nemá. ()

klerik 

všetky recenzie používateľa

Je to dobré. Pesničky a hudba občas vyčarujú menšie nadšenie, ale v skutočnosti to v sebe nemá nič výnimočné. Keby som to videl ako dieťa, som z toho unesený. AKO VYCVIČIŤ DRAKA bol lepším chlapčenským dobrodružstvom... Pre rodičov odchovaných na westernoch, Zorrovi či Indana Jonesovi skvelá príležitosť baviť sa spolu s deťmi... ()

Dzeyna 

všetky recenzie používateľa

Krásná pohádka. Typická americká animovačka, která neurazí, ba naopak velmi potěší úplně každého. Vtip číší téměř z každé scény. Taková ta pohodovka na večer doma. Typické kocourovi oči snad oblomí všechny. Nejvíce se mi ovšem líbil Valda Cvalda alias vajíčko, kteří měnil svou povahu hned několikrát, akorát je škoda, že umřel, ale víc než to mě štve, že zde nebylo ukázáno jak se rozpleskne. Jinak příběh o fazolích, hradu v nebesích a zlatu? Větší klasika už to být ani nemůže. :) ()

Galéria (62)

Zaujímavosti (14)

  • V rámci propagační kampaně se Antonio Banderas (Kocour v botách) objevoval na několika plakátech v obležení různorodé sorty koček. (Conspi)
  • Kromě trailerů bylo v rámci propagace filmu na internet vypuštěno také video „The Cat Haz Schwagger“, parodie reklamy na Old Spice. (blackarwen)

Súvisiace novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (viac)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (viac)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (viac)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (viac)

Reklama

Reklama