Reklama

Reklama

Kocúr v čižmách

  • Česko Kocour v botách (viac)
Trailer 2

Verte tomu alebo nie, no legendárny šermiar Kocúr v čižmách nebol vždy verným spoločníkom zeleného zlobra Shreka. Dávno predtým, než vôbec došlo k ich osudovému stretnutiu v lesoch kráľovstva „Za siedmimi horami, za siedmimi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial“, totiž sebavedomý Kocúr s neodolateľným prízvukom prežil množstvo zaujímavých dobrodružstiev! V tých časoch bol jeho nerozlučným druhom Hupky Dupky – čo sa však dramaticky zmenilo v deň, keď hrdého Kocúra bezcharakterne zradil a zapredal! Od toho hrozného dňa uplynulo už veľa rokov... A zrazu - možno osud, možno zhoda okolností, možno hlúpa náhoda – sa životné cesty Kocúra a jeho niekdajšieho najlepšieho kamaráta opäť pretnú! Práve v čase, keď Hupky s atraktívnou Cicou Labkou chystá rovnako brilantný, ako diabolský plán – chcú totiž ukradnúť hus, ktorá kladie zlaté vajcia! To sa však ľahšie povie, ako urobí, o čom sa nedobrovoľne zjednotené trio veľmi rýchlo presvedčí na vlastnej koži. (TV Markíza)

(viac)

Súvisiace novinky

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

Eddie Murphy by rád natočil pátého Shreka

29.01.2023

Slavný herec a komik Eddie Murphy nedávno dostal na Zlatých glóbech cenu za celoživotní přínos kinematografii, na Netflix nyní dorazila jeho nová komedie You People a letos se taky konečně dočkáme… (viac)

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

Dvojka Kocoura v botách odhalila obsazení

15.03.2022

Krátce před zveřejněním prvního traileru oznámili tvůrci pokračování animáku Kocour v botách kompletní hlasové obsazení nového filmu. Snímek Puss in Boots: The Last Wish tak představí kromě… (viac)

Shreka čeká restart

Shreka čeká restart

07.11.2018

Je to sedm let od celovečerního filmu Kocour v botách, poslední snímku ze shrečí série, který v kinech vydělal celosvětově 555 milionů dolarů. Místo klasického pokračování se teď ale studio… (viac)

Chystá se pátý Shrek

Chystá se pátý Shrek

16.06.2016

Když se v roce 2001 objevil zelený zlobr Shrek, byla z toho malá kreslená revoluce. V DreamWorks Animation do něj totiž nacpali popkulturní odkazy a vtipy, u kterých se místo dětí bavili hlavně… (viac)

Reklama

Reklama