Reklama

Reklama

Kocúr v čižmách: Vianočné prekvapenie

  • Česko Kocour v botách: Tři ďáblíci (viac)

VOD (1)

Šarmantný pomstiteľ je späť! A tentoraz nie je sám, zachrániť vzácny rubín mu pomáha... Trojica rozkošných mačiatok! Sotva temperamentný rebel, neodolateľný zvodca a hrdina Kocúr opustil kráľovstvo „Za siedmimi horami, za siedmimi dolami, kde sa voda sypala a piesok sa lial", už ho v púšti dostihnú a zajmú talianski jazdci, ktorí ho vzápätí odvedú k princeznej Alessandre Belagombe! Tej totiž prednedávnom nejaký darebák ukradol jeden z najvzácnejších korunovačných klenotov – obrovský rubín s viac ako priliehavým menom Ohnivé srdce. Hoci to spočiatku vyzerá tak, že túto krádež chce niekto prišiť práve Kocúrovi, ukáže sa, že všetko je úplne inak. Na princeznú totiž urobila dojem jeho reputácia a chce si ho najať, aby našiel skutočného zlodeja, ktorý si hovorí Našepkávač! Princezniným mužom sa podarilo zajať jeho troch domnelých hrdlorezov – rozkošné mačiatka, prezývané traja diabli! Kocúrovi sa nechce veriť, že tieto nevinne, ba až bezbranne pôsobiace stvorenia by mohli byť kriminálnikmi, no nemôže ignorovať fakt, že princezná a vojaci z nich majú neprehliadnuteľný strach... Tak či onak, mačiatka súhlasia, že mu pomôžu – výmenou za prísľub, že keď sa rubín vráti právoplatnej majiteľke, dostanú sa na slobodu! (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (74)

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celovečerný film Puss in Boots bol skvelý, patrí medzi moje najobľúbenejšie animáky vôbec. Ale tento prídavok bol akosi slabší a na kvalitu celovečerňáku sa ani náhodou nechytal. Ale zas nebola to ani žiadna tragédia, akurát mi celý tento krátky filmík prišiel viacmenej zbytočný. Ale tak aspoň 3* za snahu. ()

ABLABLABLA 

všetky recenzie používateľa

Tak tohle bylo super. Ty koťátka byla neskutečně roztomilá, zvláště ta Perla. Souboj v nejvyvalenějších rozkošných očích mě rozesmál, ale Kocour to vyhrál i s pískem v kukadlách. Zábava od začátku do konce, od "Diablos? It's a joke? These guys?", přes trénink v poušti, až po "I am the Whisperer. - Que? - I am the Wh....- One more time, ok, buddy? - I am the Whisperer - You are the Whisperer? Ok..". ()

Reklama

redwik 

všetky recenzie používateľa

Nooo, veľmi pekné. Spočiatku sa mi zdalo, že je tam akosi priveľa vtipov, na dĺžku 13 minút sa ich tam snažili zmestiť hodne. Ale na konci filmu som si uvedomil, že som sa na väčšine schuti zasmial, a to už v dnešnej dobe nebýva až tak častým zvykom. Záporák Whisperer sa mi tiež veľmi páčil, hoci nebol na scéne pridlho. Lepšie ako pôvodný Puss in Boots. ()

otík 

všetky recenzie používateľa

Parádní jednoduchý krátkometrážní nášup ke Kocourovi v botách. Netřeba v tom hledat žádné extradílo - divák dostane, po čem prahne. Jednoduchoučký příběh o kocourovi, kterého si najme jakási královna, aby jí našel rubín do koruny, který jí ukradl Našeptávač pomocí tří malých koťátek. Ty samozřejmě kocour využije k nalezení rubínu a navíc je přivede na správnou stranu zákona. Je to animovaný pamlsek, který potěší. Hudba: Matthew Margeson & Henry Jackman ()

Eterninox 

všetky recenzie používateľa

Stejně jako u Pussových scén ve Shrekovi 2-4 a reklamním spoofu Cat Haz Swagger jsem se u Three Diabolos skvěle bavil. Výrazně více, například, než u vlastního filmu Puss in Boots. To mě bohužel vede ke smutnému závěru, že přinejmenším v pojetí Dreamworks nejslavnější obutý kocour na světě funguje spíše jako komediální poskok něž jako ústřední postava komplexnějšího příběhu. Třeba se toho chytnou i samotní autoři, a udělají mu cameo v druhém How to Train Your Dragon :-) 75% ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama