Reklama

Reklama

Motel smrti

Trailer 1

Mladý manželský pár v opuštěném motelu objeví skryté videokamery ve svém pokoji. Brzy si uvědomí, že pokud se jim nepodaří utéct, stanou se dalšími oběťmi snuff filmu. (HBO Max)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (388)

petero 

všetky recenzie používateľa

Nimród Antal sa po výbornom viacžánrovom Kontroll vrhol na čistokrvný thriller a odviedol 100% prácu. Motel Smrti šľape ako hodinky (a sem tam aj lepšie) a ani mi veľmi nevadilo že som takéto niečo už videl n-krát. Nie je to žiaden krvák ide len o atmosféru a veru pozrieť si tento film v nejakom malom motely pred spaním by ma solídne rozrušilo... ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Slovenský distribučný názov je omnoho výstižnejší, ako ten americký a v tomto prípade našim distribučákom gratulujem za ich vtipnosť. Nič iné ako totálne béčko nás totiž nečaká a názov Vacancy môže predstavovať aj psychologický art. Evokuje to Psycho a Texaský masaker, ale tak ďaleko sa Nimrod dopracovať neplánoval. Škoda, že mu nie je umožnené sa poriadne odviazať, ale tipujem, že v rámci súčasnej pásovej hororovej výroby, ktorú nesledujem, je jeho film ešte solídnou žánrovou zábavou. K tomu patrí aj hromada klišé a až tak to neprekáža. ()

Reklama

sniper18 

všetky recenzie používateľa

Je to celkom dobrý thriller. Má dosť dobrý príbeh o dvojici manželov, ktorým sa behom dlhej jazdy pokazí auto a tak sa na noc ubytujú v osamotenom moteli, ale zistia, že jeho majiteľ si aj s priateľmi zarábajú tým, že týrajú a zabíjajú svojich hosťov, čo točia na video a tak musia manželia urobiť všetko preto, aby prežili. Spracovanie sa mi páči, síce tu nie je nič, čo by výrazne prekvapilo, ale film je mimoriadne svižný, nie je tu žiadny zbytočne dlhý úvod a tak sa už po chvíli dvojica ubytuje v moteli a potom sa už bez zbytočných scén stále niečo deje. Čo sa týka samotnéhé boja o život, tak trochu sklame, že záporáci sa väčšinu času až tak moc nesnažia, skôr chcú svoje obete trápiť psychicky a tak sa o postavy nedá až tak moc obávať, ako by sa dalo, ale aj takto je to dostatočne zaujímavé a väčšinou funguje aj napätie. A práve o to tu ide hlavne, o napätie a vymýšľanie spôsobu úteku a preto tu nie je kladený dôraz na krvavé scény, úmrtí je minimum a ani tie v ničom nezaujmú. Herecké obsadenie je veľmi dobré, Luke Wilson a Kate Beckinsale a okrem nich tu až na pár zamaskovaných zabijakov nie je takmer nikto. Réžia je bez problémov, tento typ filmu zvládla dobre a technická stránka nie je ničím výnimočná, ale tiež nesklame. Motel smrti je thriller, ktorý síce nepriniesol nič nového, ale je príjemne dynamický, napínavý, dobre natočený a aj obsadený a tak nemám dôvod nebyť spokojný. Objektívna kvalita filmu- 67%, film sa páčil mne na 74%. ()

Slasher 

všetky recenzie používateľa

Rozhádaný manželský pár narazí na motel, kde se s hosty točí snuff. Solidní a hlavně funkční napínačka, která u mě rozhodně přebyla takové THE STRANGERS nebo ILS. Dobře jsem se bavil a neměl žádný problém vtáhnout se do děje. Určitě i díky sympatickým hercům, namísto nějakých otravných maňasů. Nic světoborného, ale jsem spokojený. ()

akisha 

všetky recenzie používateľa

Nejsou to čistě 2*, spíš 2,5* ale 3* jsou moc. Především se dobře dívá na ústřední dvojici, protože oba hrají dobře (hlavně Wilson). Bohužel je film děsná, děsná nuda. Totálně žádná atmosféra, ani jednou mě nezamrazilo nebo jsem neměla nepříjemný pocit, nejspíš proto, že ten recepční vypadal jako by si odskočil z natáčení Honu na myš. Ale co, nic jsem nečekala, tak ani nejsem moc zklamaná. Akorát jsem myslela, že by to aspoň mohla být zábava. ()

Galéria (25)

Zaujímavosti (8)

  • Scéna kolem 20. minuty, kdy Amy (Kate Beckinsale) rozsvítí v koupelně a následně zalézá šváb pod koberec, byla použita i ve snímku Hostel III (2011). (Syna.1990)
  • Ráno po napadení manžela sléza Amy (Kate Beckinsale) dolů, načež následuje záběr na nohy Davida (Luke Wilson), které leží na koberci. V dalším záběru, kdy Amy výjde ven, leží celé tělo za prahem venku přede dveřmi. (Danny F.)
  • Film byl do kin doručen pod falešným názvem "Temporary Arrangement" (Přechodné ustanovení). (HappySmile)

Súvisiace novinky

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

Maďarský Predátor a odložená Red Sonja

24.06.2009

Jsou tady nové informace o dvou filmech z produkce Roberta Rodrigueze. Minulý týden jste v našich novinkách četli, že průvodcem mimozemských lovců na třetím safari na Zemi bude zřejmě Neil Marshall.… (viac)

Reklama

Reklama