Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Scott (Brian Hallisay) má niekoľko dní pred svadbou s Amy (Kelly Thiebaud), a tak sa so svojimi priateľmi Justinom (John Hensley), Mikom (Skyler Stone) a Carterom (Kip Pardue) vydá na rozlúčku so slobodou do Las Vegas. Štvorica sa nadšene vrhne do Strip klubu, kde sa zoznámi s Nikki (Zulay Henao) a Angelou (Evelina Turen). Sexy spoločníčky pozvú pánov na súkromnú party na okraj mesta. Ráno však Scott, Justin a Carter zisťujú, že Mike (ženatý s dvoma deťmi) chýba. A okrem neho tiež Nikki. Spolu s Angelou sa ich vydajú hľadať. Sú však unesení a čoskoro im je jasné, že budú musieť ukojiť chúťky sadistického elitného poľovného klubu ... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (241)

Cappuccino 

všetky recenzie používateľa

Tretiemu hostelu chýba východoeurópska lokalita, ktorú nahradilo Las Vegas a pokus o prepracovanie mytológie za oponou. Znova to nemá hlavu a pätu, a tak sa nad logikou v príbehu vôbec nezamýšľam. Postavy sú nevýrazné, dej priemerný a zvraty očakávané. Našťastie sa film neberie vôbec vážne, a tak je vo svojej podstate celkom zábavný a nenudí. Hrdinovia sú navyše dostatočne nesympatickí na to, aby ich smrť diváka potešila. ()

Marek1991 odpad!

všetky recenzie používateľa

Ďalší film z hlúpej série, ktorá sa hrá na sériu Saw. Dalo by sa to popísať ako americká verzia druhého dielu, kde máme hneď niekoľko úvodov, ak to tak môžem nazvať. Miestami film vyzerá Béčkovo, síce ako drahšia produkcia s lepším dizajnom, tiež prepracovanejšie, no vo svojej podstate generálna hlúposť. Opäť našli veľa sadistov, z ktorých všetci mlčia o zverstvách, opäť akoby záverom obhájili sadizmus, hoci aj na samotných sadistoch, dokonca medzi rodinnými domami, no najmä si neodpustili tie národnostné hlúposti s maďarským vrahom. So Slovanmi sa zmenou prostredia a príbehu snažili zrejme udobriť, no vyznelo to komicky, najmä znova vyrobili poriadne veľa naivných ľudí, vlastne celé to škrípalo v mnohých momentoch od začiatku po koniec. Tie slová na konci tituliek vo všetkých filmoch by mali pôsobiť ako zdôraznenia rôznych vecí, no v podstate sú mierne hlúpe, ale beriem ich, celý film však opäť nie. ()

Reklama

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Scott Spiegel je šikovný režisér, majúci na konte nenápadné perličky ako Narušiteľ (1989) či Od súmraku do úsvitu 2 (1999) a to, že v sérii vymenil Eliho Rotha, ktorý sa v trojke podieľal aspoň na scenári bol dobrý krok. Kým dvojka opätovne a bez nejakej väčšej invencie iba lúhovala nápad z jednotky, trojka prináša aspoň zmenu prostredia a čiastočne aj zmenu prístupu (mučenie a zabíjanie sa deje pred očami V.I.P. divákov, ktorí môžu dokonca uzatvárať stávky na priebeh vraždy). Bolo to pomerne napínavé, nechýbali dejové zvraty, obete sa nesprávali pasívne, príbeh sa nesie v duchu "každý chvíľku ťahá pílku" a mňa osobne tento tretí diel zo všetkých Hostelov bavil najviac. ()

Litsarch 

všetky recenzie používateľa

"Vážení členové. V hlavním vystoupení elitního Loveckého klubu, zabíjíme vyjímečnou oběť. Hezky se bavte!" Nečekané se stalo realitou. Spiegel se vybodl na špinavé Slovensko prvních dvou dílů, na mrazivou atmosféru staré továrny, na zabijáky v řeznických oblecích a udělal z trojky honosné pokračování ve Vegach. Z Loveckého klubu udělal opravdu eletní spolek organizovaného zločinu a samotné mordy vyzvyhnul na vyšší laťku. I když jsou tam všehovšudy jen tři, tak u prvního mi dost zatrnulo a třetí "šípová kouřovka" měla parádní atmosféru. Závěrečných 20 min je v rytmu dobré akce a ten konec má vadu jen v tom, že záběr je na pomalu se zakrvácející lampu. A přes pár hlušších míst si nemám osobně na co stěžovat. Dostal jsem to, co jsem si objednal a řádně zaplatil! ()

petero 

všetky recenzie používateľa

Eli dal od trojky ruky preč a tak novinke chýba už to čaro predchodcov (a nie je to len zmenou prostredia). Postavy vďaka absentujúcej charakterizácii sú nám úplne ukradnuté a kiksy v logike ešte viac podtrhujú amatérsky prístup tvorcov. Atmosféra a univerzum Hostelu tak dostáva na frak napriek tomu, že scenár má v rukáve pár zvratov. Bohužiaľ aj tie postrádajú prepracovanosť aby boli aspoň trochu pôsobivé. To, že žiadny masaker sa nekoná je však smutné najviac. Koho už len zaujíma smrť švábmi či dostrieľanie kušou!? Týranie na smrť pred obecenstvom je tiež zabité “kolesom šťastia“, ktoré stavia princíp pôvodných Hostelov na hlavu (pohraj sa s obeťou ako chceš a s čím chceš). ()

Galéria (31)

Zaujímavosti (6)

  • Natáčení probíhalo v Las Vegas a Detroitu. (gogos)
  • Jedná se o první snímek série Hostelů (2005, 2007, 2011), který nenatočil Eli Roth a který nevznikl v Evropě. Zároveň i první, který byl určen primárně pro videotrh. (gogos)

Súvisiace novinky

Andy Serkis opět opičákem

Andy Serkis opět opičákem

02.07.2010

...a spousta dalších pokračování. Co takhle Top Gun 2? Jerry Bruckheimer nemá dobrý rok – Princ z Persie neuspěl a Čarodějův učeň zřejmě dopadne ještě hůř. Účetnictví mu zachrání čtvrtí Piráti, ale… (viac)

Reklama

Reklama