Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Existuje na svete vôbec niekto, kto by aspoň na chvíľku netúžil stať sa hviezdou? Zrejme nie, a tak asi veľmi neprekvapí, že aj Oscar, malá nešťastná rybka na v nádhernom pestrofarebnom podmorskom svete, by sa rád posunul v potravinovom reťazci, na ktorého chvoste prebýva, o niekoľko priečok vyššie – nezáživnej a smradľavej práce v umývačke veľrýb má už totiž „plné žiabre“! Jeho veľká chvíľa príde v deň, keď staršieho syna žraločieho mafiána Dona Lina nešťastnou náhodou zabije padajúca kotva – Oscar si totiž neprozreteľne pripíše zásluhy za jeho smrť na vlastné konto a začne pred ostatnými obyvateľmi šíreho oceánu vystupovať ako nebojácny zabijak žralokov! Netrvá dlho a príbeh o jeho neohrozenom hrdinstve sa rýchlosťou blesku rozšíri po celej podmorskej ríši – a za Oscarom začne vrhať pôvabnými plutvami nielen jeho dlhoročná kamarátka, anjelská rybička Angie, ale ja neodolateľná rybia femme fatale Lola! Ibaže rovnako rýchlo, ako sa k Oscarovi priplavia jeho fanúšikovia a obdivovateľky sa na jeho malú zbabelú plutvu zavesia žraločí mafiáni, ktorí ho vinia i zo smrti druhého syna Dona Lina, dobráckeho vegetariána Lennyho! Keďže nik stále netuší, že Oscarovo hrdinstvo je len obrovský podvod a že domnelá obeť zabijaka žralokov Lenny sa skrýva práve u Oscara, s ktorým sa spriatelil, rozbúrené vlny okolo Oscara a jeho šupinatých priateľov sa dvíhajú do čoraz nebezpečnejších výšok... (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

Jak vycvičit draka se dočká hraného remaku

16.02.2023

Je veškerá fantazie v Hollywoodu definitivně mrtvá? Možná. Následující oznámení ale rozhodně nepomáhá přesvědčit veřejnost o opaku, studio Universal Pictures totiž oznámilo, že chystá hraný remake… (viac)

Další slavná hra míří na velké plátno

Další slavná hra míří na velké plátno

03.08.2020

Režisér filmů Příběh žraloka a Pokémon: Detektiv Pikachu Rob Letterman se upsal filmové adaptaci známé herní značky Beyond Good & Evil od společnosti Ubisoft. Snímek, na nějž zakoupil práva… (viac)

Reklama

Reklama