Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Alex Cross (Morgan Freeman) vyšetruje mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad: z prominentnej súkromnej školy sa, napriek všetkým bezpečnostným opatreniam, po vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan Roseová (Mika Boorem)! Jediného svedka zavraždili a inak nikto nič nevie, nikto nič nevidel... Spočiatku sa Alex skutočne nemá čoho „chytiť“, hoci vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka - napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok pred ním! Je to skúsený profesionál, ktorý dobre pozná svojho protihráča. Jeho odhalenie nie je jednoduché a šokuje aj skúseného kriminalistu... (TV Markíza)

(viac)

Diskusia

Príspevok bol zmazaný administrátorom.

Exix

Exix (hodnotenie, recenzie)

Pro mě průměrný kriminalní film.Osobně jsme čekal více ale boužel ani muj oblibeny herec Morgan Freeman to moc nezachranil

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (viac)

Reklama

Reklama