Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Detektív Alex Cross (Morgan Freeman) vyšetruje mimoriadne závažný a súčasne aj záhadný prípad: z prominentnej súkromnej školy sa, napriek všetkým bezpečnostným opatreniam, po vyučovaní stratila dcérka známeho kongresmana Megan Roseová (Mika Boorem)! Jediného svedka zavraždili a inak nikto nič nevie, nikto nič nevidel... Spočiatku sa Alex skutočne nemá čoho „chytiť“, hoci vie, že hrá o čas a o život malého dievčatka - napokon zachytí prvú stopu, ale únosca akoby bol stále o krok pred ním! Je to skúsený profesionál, ktorý dobre pozná svojho protihráča. Jeho odhalenie nie je jednoduché a šokuje aj skúseného kriminalistu... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (201)

Tyler 

všetky recenzie používateľa

Obrovské zklamání!!! Bohužel patřím mezi ty, kdo četli výtečnou Pattersonovu knihu, a tak mě přímo naštvalo, že se jí scénáristé pouze velmi, velmi volně inspirovali. To, co ti "profesionálové" zplodili opravdu nestojí za řeč...A přitom kniha skrývá velký potenciál, obzvlášť co se dr.Crosse a Gary Sonejiho (toho obzvlášť ) týče. Morgan Freeman zachraňuje, co se dá, i tak je ale ve stínu výborného Michaela Wincotta. A když si představím jaký film to mohl (spíš měl) být... ()

shantim 

všetky recenzie používateľa

Jde o naprosto prumernou kriminalku-thriller. Freeman hraje sice dobre, na Monicu Potter se dobre diva, ale to nestaci. Scenar je jako opsany z nekolika jinych starsich filmu. Napriklad hra s telefony je naprosto presne okopirovana z Drsneho Harryho. Kdyby bylo alespon dostatecne silne citit napeti a clovek se bal. Ale kde nic tu nic. 55% hvezdicek ()

Reklama

Madison 

všetky recenzie používateľa

Primitívny, dejovo rozporuplný thriler, ktorý sa komplikovaným scenárom a zbytočne prepletenými vzťahmi viacerých postáv snaží priblížiť k artovým psycháčom 90. rokov, ale na to mu chýba hutná atmosféra, charakterný zabijak, prepracovaný príbeh a najmä kvalitná zápletka. Najviac ma pobavilo, ako sa počiatočne navodený scenár (snaha o odhalenie psychickej identity vraha Morganom Freemanom) po čase uberie úplne iným smerom a táto rovina je nakoniec pre ďalšie pokračovanie nepodstatná. Freeman zachraňuje, čo sa dá, zaňho tie 2 hviezdičky. ()

Derek 

všetky recenzie používateľa

nie tak prekombinovane ako by sa dalo zdat podla komentov, ale stale dost pritiahnute za vlasy. freeman sa snazi a tamahori vie ako pridat stavu i scenam kde sa nic nedeje, ale to je asi tak vsetko dobre na tomto prirastku do serie s alexom crossom (co je skoda lebo morgan mi pride o dost lepsi ako tyler perry...). ()

Torgal 

všetky recenzie používateľa

Teoreticky hralo tomuto filmu všetko do karát - spoľahlivý Morgan Freeman, úspešný a obľúbený prvý diel, vychvaľovaná knižná predloha, ale všetko išlo do čerta kvôli nezáživnému scenáru plnému šialene idiotských nápadov (hlavne zoomovanie na fotku, ktorým sa človek dostane do živého vysielania kamery) a stupídnych šokujúcich zvratov. Ešte aj ten Freeman vyzerá znudene. Slušné produkčné hodnoty to nezachránia. 4+/10 ()

Galéria (57)

Zaujímavosti (15)

  • Film sa natáčal v kanadskom Vancouveri, ako aj v Baltimore (Maryland, USA) a Washingtone (Columbia Disc, USA) od 28. februára do mája 2000. (Arsenal83)

Súvisiace novinky

Tyler Perry na stopě zločinu

Tyler Perry na stopě zločinu

21.03.2011

Na návrat policejního psychologa a vyšetřovatele Alexe Crossa, kterého ve filmech Sběratel polibků a Jako pavouk ztvárnil Morgan Freeman, jsme se těšili. V nové verzi si ho měl totiž zahrát Idris… (viac)

Alex Cross se vrátí

Alex Cross se vrátí

23.08.2010

Že si postavu s tímto jménem nedokážete hned zařadit? Nápověda: Morgan Freeman. Ano, Cross je agent FBI a prvotřídní psycholog, kterého si pamatujeme z thrillerů Sběratel polibků a Jako pavouk.… (viac)

Reklama

Reklama