Reklama

Reklama

Superman a Lois

(seriál)
  • Česko Superman a Lois (viac)
Trailer
USA, (2021–2023), 30 h 10 min (Minutáž: 39–63 min)

Predloha:

Joe Shuster (komiks), Jerry Siegel (komiks)

Hudba:

Dan Romer

Hrajú:

Tyler Hoechlin, Elizabeth Tulloch, Inde Navarrette, Dylan Walsh, Jordan Elsass, Emmanuelle Chriqui, Alex Garfin, Erik Valdez, Wolé Parks, Michele Scarabelli (viac)
(ďalšie profesie)

Série(3) / Epizódy(43)

Po letech konfrontací s megalomanskými superpadouchy, monstry pustošícími Metropolis a mimozemskými útočníky odhodlanými vyhladit lidskou rasu, jsou nejslavnější superhrdina světa, Muž z oceli jménem Clark Kent (Tyler Hoechlin), a nejznámější komiksová novinářka Lois Laneová (Elizabeth Tulochová) nuceni čelit dosud největší výzvě – stresu, tlaku a problémům, jimž jsou pracující rodiče v dnešní společnosti vystaveni. Jako by náročná výchova dvou synů nebyla už tak dost složitá, Clark a Lois si také musí dělat starosti s tím, zda jejich synové Jonathan (Jordan Elsass) a Jordan (Alexander Garfin) časem zdědí po svém otci kryptonské superschopnosti. (HBO Europe)

(viac)

Recenzie používateľa jigsaw44 k tomuto seriálu (6)

Pilot (2021) (S01E01) 

100 krát prevarená téma: Superman je tu zase. Tentokrát zase trochu inak spracovaná. Veľa vecí tam nesedí. Takže v krátkosti: Superman (Hoechlin sa do tejto role moc nehodí) má s (nesympatickou a suchou) Lois dvojičky, ktoré majú asi 11 rokov, pričom sa vobec na seba nepodobajú (ani vzľadovo, a ani vekovo). Ked sa Clark a Lois spolu spoznali, tak vyzerali rovnako ako teraz, ked maju spolu dospievajuce dvojičky a jednemu z nich (tomu mladšiemu so socialnou poruchou) sa v tejto časti začínajú prejavovať schopnosti. Marta zomrie na mrtvicu, a všetci sa rozhodnú prestahovat do Smallwillu. Clark spozná spojho nepriatela: černocha Kapitána Luthora (prečo do úplne každého seriálu/filmu dávajú černochov?). A občas tam nie sú dobre spracované vizuálne efekty. ()

Dědictví (2021) (S01E02) 

Jor-El vyzerá ako starý štamgast v lacnom kostýme, čakal som, že zpod plášťa vytiahne nejaké Kryptonske pivo. Klarkov mladší syn nemá podľa skenovania také schopnosti, ako sa zdá, z čoho je nasraný. Klarkov starší syn je nasraný, že nemá žiadne super schopnosti. Nesympatická Lois je nasraná kvoli práci. Loisin tatko je nasraný na Klarka. Luthor, ktorý zrejme vzal obrnený oblek z hry: Halo je nasraný, pretože nemá kryptonit. 7734. ()

Konec studu (2021) (S01E03) 

Na začiatku, na tom ihrisko bol ten dážd divně urobený. Chvílami husto pršalo, zrazu nepršalo, a zrazu pršalo. Dobrý bol koniec, našiel sa kryptonit a generál vlákal Klarka do pasce. ()

Zlomená důvěra (2021) (S01E06) 

Po dvojmesačnej pauze prišiel konečne 6. diel s názvom: Zlomená pravda, ktorý aspon podľa názvu lahko naznačoval, že by už mohol byť o tom, ako napínavo skončil 3. diel, teda, že generál vlákal Klarka do pasce (7734), ale nie. Toto je zase další, další diel o tom ako ich mladší syn (sú to síce dvojičky, ale on je proste mladší o pár rokov) začína (ne)ovládať svoje schopnosti. Tá Tulloch sa tam fakt nehodí, nielenže je staršia od Klarka o 7 rokov ale ešte aj vyzerá akokeby jej niekto strčil do úst hadicu od vysávača a spustil na plné obrátky, pričom jej to vysalo polku tváre. ()

Closer (2023) (S03E01) 

Tak Johnatana hrá už nový herec. Sice ten predtým bol o čosi viac sympatickejší, ale teraz sa aspon trochu na seba podobajú, kedže majú byť dvojčata, predtým to totiž nesedelo. ()

Súvisiace novinky

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

HBO Max zrušilo Doom Patrol a Titans

26.01.2023

Špatné zprávy pro fanoušky DC seriálů. Mluvčí HBO Max totiž potvrdil, že současné čtvrté řady Titans a Doom Patrol budou zároveň posledními. Pro server The Hollywood Reporter zástupci streamovací… (viac)

Reklama

Reklama