Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenzie používateľa warrenur k tomuto seriálu (7)

Obi-Wan Kenobi (2022) 

V ramci SW-univerza slabsi priemer. A nie je to chyba McGregora, ci inych ustrednych postav. Pripisujem to chabemu scenaru a naivite celeho sveta. Zaver tiez nicim neprekvapil. Fanusikovia si vsak zrejme, padla dost vysokeho hodnotenia, pridu na svoje. Takze smelo do toho, 'it's your time to waste'. :) ()

Časť I (2022) (E01) 

Je vidno, ze rozpocet bol omnoho bohatsi a hlavne so scenarom sa adekvatne zaoberali. Uvod s odkazmi a kratkou rekapitulaciou bol viac nez vitany. Mala Leia je zlata. McGregor hra Obi-Wan-a slusne, hoci jeho MOJO tu po filmoch uplne vyprchalo, co sa zrejme v dalsich castiach zmeni. Snad tento serialovy pocin od LucasFilms bude najlepsi, pretoze tie predosle od Mandaloriana boli ozaj slabe. Ale reziserka sa i na zaklade tejto uvodnej epizody v mojich ociach zlepsila. :) Och, ako som sa len opovazil, ja, obycajny divak. :D ()

Časť II (2022) (E02) 

"I want to float!" od krapatej princeznicky vzbudzuje ironicky usklabok... keby to dieta povedalo Penywise-ovi v It. :) Klise so skryvanim sa v staniciach tu uz bolo x-krat. Komicke a trapne to zacalo byt v momente ked prcek s dlzkou kroku 25cm uteka dospelemu chlapovi....ach jo. Naviac ten nepotrebny parkour "tretej sestry" a "genialny" utek v zavere. Komicky Kumail Nanjiani potesil, avsak, co ten haluzna sarada...inymi slovami, zavan vyssiej kvality po prvej epizode mi tymto dielom pripomina toalety. Snad sa to este spamata. Slabucke. 30% ()

Časť III (2022) (E03) 

Skalnych takato odflaknuta filmarcina i scenar epizody z legendami univerza asi nepotesi. Za mna len kopec skokov a skratiek v logike i pribehu..meh. ()

Časť IV (2022) (E04) 

Scenar v tejto dobe, po vsetkych tych filmoch a samostantnych seriach zo SW sveta nicim neprekvapi. Recyklacka. ()

Časť V (2022) (E05) 

Asi najzabavnejsi diel, co sa tyka dramaturgie, vykonov a i akcnych scen. Samozrejme s akceptovanim "zakonitosti" SW univerza a vypnuti hemisfer. :) Prihodne/nahodne "neukoncenie" linie tretej sestry. ()

Časť VI (2022) (E06) 

Prenasledovanie destroyer-om, asi nie je az take riziko, ked vas jeho kanonada moc trapit nemusi. :) Inak len dve akcne pasaze, ktorymi sa v deji prepina. Popravde mi nebola motivacia "tretej sestry" moc jasna. Zvlast po tom debakli, co sa jej dostal na konci predosleho dielu. Neskor uz len povinna jazda a ruzove zajtrajsky v duchu SW. Slabsi priemer. Nostalgicky potesil len Liam v zavere. ()

Súvisiace novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (viac)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (viac)

Andor se těší oblibě, sledovanost je však nízká

Andor se těší oblibě, sledovanost je však nízká

22.10.2022

Seriál Andor bývá často označován jako "nejlepší Star Wars seriál od Mandaloriana", nebo "nejdospělejší Star Wars od Rogue One". Jeho diváci si pak pochvalují zejména nečernobílé postavy, fantastický… (viac)

Reklama

Reklama