Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenzie používateľa Krnac k tomuto seriálu (4)

Obi-Wan Kenobi (2022) 

Povedal som to pred seriálom a poviem to znovu, ak vám nestačili epizódy s Obim vo filmoch pustite si seriál Clone Wars. Bol som prekvapený aký hype bol okolo tohto seriálu aj keď nič poriadne neukázali a väčšina správ ktoré prišli boli negatívne. Nakoniec sme dostali seriál ktorý mal len pár zábavných scén, 1. polovica niektorých jednotlivých epizód ma bavila ale tá druhá ma skoro vždy dokázala niečim naštvať alebo byť len divná a pri konci už ani tá 1. polovica nebola dobrá. Vykrádanie nápadov z Rebels, narúšanie logiky sveta, strašne veľa umelých fráz. Vznikol rozporuplný seriál s naozaj veľa nelogickými vecami na ktoré ma doslova bolelo pozerať ktorému sa bojím dať číselné hodnotenie. ()

Časť I (2022) (E01) 

Tretina ktorá sa točila okolo malej Lei bola dobrá ale kvôli tomu zvyšku nemôžem dať viac ako 3*. Spomienkové sekvencie vyzerali ako mierne nadpriemerný zostrih s YT a nie vždy to vedelo navodiť emócie aké malo, celkovo mimo pár lepších scén sa dáko nedarilo zachytiť Obi Wanove emócie tak aby sa to prenieslo na mňa (a to som videl Ep3 niekoľko krát a aj celé CW). Dôležitá udalosť s filmov ktorá je tu zachytená extrémne zabudnuteľnou scénou, spomenul som si na to len vďaka obrázku. Inkvizícia pôsobí vizuálne divne, Brat 5 je paródia na jeho animovanú predlohu, Sestra 3 ujde (furt nič extra) ale mohli jej aspoň upraviť vlasy nech sa podobá ale boli s ňou dobré scény a Grand neurazí ale mohlo to byť oveľa lepšie a chová sa ako debil. A Obi Wan nespravil prakticky nič zásadné, len sa pohádal s Lukovým ,,strýkom". ()

Časť II (2022) (E02) 

5/10 Čo to doprdele bolo?! Ako polka epizódy dobrá a potom sa to prepne do čo sa to sakra deje sekvencie. Ako dúfam že má seriál vymyslený dej že na čo je dobrý lebo zatiaľ rozoberáme veci ktoré nie len že narušujú to ako boli napísané postavy v Rebels ale navyše tieto epizódy ani nepôsobia že by mali význam vrámci SW sveta. Chápem o čo ide ale mohli by byť nahradené hocičím iným. ()

Časť IV (2022) (E04) 

7/10 zábavná špiónska akcia s divnými momentami. Celkovo ma epizóda bavila a viacero vecí tu bolo dobre napísaných ale furt sú tu divné momenty ktoré nedávajú veľmi zmysel a zrážajú zážitok, špeciálne plot-wist na konci nedáva veľmi zmysel ale oproti ostatným epizódam to tu zaberá minimum času takže toto ma s celého seriálu asi najviac bavilo ale nechápem ako chcú zakončiť dej takto keď ostávajú 2 epizódy a ešte sa tu nestalo nič čo by som považoval za podstatné vrámci SW sveta. ()

Súvisiace novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (viac)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (viac)

Andor se těší oblibě, sledovanost je však nízká

Andor se těší oblibě, sledovanost je však nízká

22.10.2022

Seriál Andor bývá často označován jako "nejlepší Star Wars seriál od Mandaloriana", nebo "nejdospělejší Star Wars od Rogue One". Jeho diváci si pak pochvalují zejména nečernobílé postavy, fantastický… (viac)

Reklama

Reklama