Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Za nadvlády Impéria sa Obi-Wan Kenobi vydáva na kľúčovú misiu. (Disney+)

Recenzie používateľa Sany33 k tomuto seriálu (6)

Časť I (2022) (E01) 

Príbeh: Impérium pokračuje v inkvizičných čistkách a poľuje na rytierov Jedi. Na planéte Tattoi sa Obian musí začleniť medzi miestne obyvateľstvo. Opustil svoj predchádzajúci život a sústredil sa iba na ochranu mladého Luka. Medzitým, je unesená princezná Leia a Obivan musí čeliť ťažkému rozhodnutiu. Prevedenie: Seriál stavia na nostalgií a temnej atmosfére trilógie 1-3. Obivan je o 10 rokov starší za to má nemálo problémov. Ubral by som jednu hviezdu za imbecilné naháňanie malého dievčatka ale Obivan je moja obľúbená postava zo SW tak zatiaľ hodnotenie vypeckujem a uvidíme. 90% ()

Časť II (2022) (E02) 

Príbeh: Obivan sa vydáva na samovražednú misiu aby zachránil Princeznú Leiu. Dozvedá sa krutú pravdu o svojom najlepšom padavanovi. Na úteku musí hľadať útočisko. Prevedenie: Rozhodol som sa tento raz nehodnotiť na základe nostalgie ale na základe toho čo sa dialo na obraze a bolo toho dosť. Stále nechápem ako jeden dospelý človek nevie chytiť malé 10 ročné decko ale dobre. Evidentne hlavný záporák bude domestikovaná čierna Sith Lady, ktorá berie svoju rolu ozaj vážne a musím uznať že je celkom obsadená. Informácia o Anakinovi vyrazila dych. 74% ()

Časť III (2022) (E03) 

Príbeh: Obivan je zahnaný do kúta a spolieha sa na pomoc miestnych rebelov. Jeho najväčší nepriateľ ale vie, že z tejto planéty nie je kam utiecť a tak sa rozhodne s dávnym priateľom stretnúť osobne a skrížia sa najlegendárnejšie svetelné meče. Prevedenie: Vybaliť na diváka najväčšie lákadlo celého seriálu v tretej časti chce odvahu. O to viac, že sa jedná o veľmi slabí odvar čo sa týka atmosféry ak to porovnávame s tretím dielom ságy. Ale na druhej strane čo by ste za 40. minút chceli vykúzliť. Ja som si myslel že tá temná sestra bude hlavný zloduch ale na scéne sa objaví aj sám veľký Anakin Skywalker. No čakal som od tejto epickej scény o dosť viac. Žiadna emócia, zimomriavky, nič... 65% ()

Časť IV (2022) (E04) 

Príbeh: Záchranná misia na pomoc malej princeznej sa môže začať. Rebeli pomôžu Obivanovi a zohrajú v tomto príbehu opäť nemalú úlohu. Prevedenie: Veľmi dobrá atmosféra. Napätie sa dá krájať a príbeh veľmi dobre odsýpa. V podstate by som tomuto dielu nemal moc čo vytknúť ale niečo gulervúce mi tam chýbalo. 77% ()

Časť V (2022) (E05) 

Príbeh: Sledovacie zariadenie znemožní rebelom únik a tak ich Impérium dobehne. Začína bitka o holý život do ktorej sa zapojí aj sám lord Vader. Tretia sestra sa vráti späť do minulosti a pohne sa v nej svedomie. Prevedenie: Vynikajúca epizóda plná akcie od začiatku do konca. Dostavujú sa aj tie dlho očakávané emócie ktoré absentovali v prvých dieloch, ktoré stavali výhradne na nostalgií. Teraz je príbeh plnohodnotný. Som spokojní a teším sa na finále. 94% ()

Časť VI (2022) (E06) 

Príbeh: Aby dal Obivan povstalcom šancu na prežitie rozhodne sa raz a navždy rozhodnúť súboj medzi ním a Anakinom. Do toho ešte musí zachrániť aj Luca pred podvedenou hlavnou inkvizítorkou. Prevedenie: Normálne mi je ľúto, že to končí, vážne som si seriál obľúbil a nie iba pre to že pojednáva o jednej z najlepších postáv univerza ale aj pre jeho dynamiku a príbeh. Škoda, že toho bolo tak málo. 93% ()

Súvisiace novinky

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

Odhalila desátá epizoda Star Wars svůj název?

05.11.2023

V současné době hraje u studia Disney prim spíše seriálová odnož Star Wars. Poslední celovečerní film jsme v kinech viděli téměř před čtyřmi lety, od té doby jsme však dostali seriály Ahsoka, Andor,… (viac)

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

Jak se Ahsoka vyhnula problémům s Volume?

27.08.2023

Jedním z důvodů, proč se vůbec povedl vznik seriálu Mandalorian, byl tehdejší technologický průlom zvaný StageCraft, jenž byl od té doby použit v řadě dalších filmových i seriálových produkcích. V… (viac)

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

Kevin Costner kraluje televizním ratingům

19.11.2022

Rod draka? Obi-Wan Kenobi? Nebo snad Pán prstenů? Kdepak. O největší americkou televizní premiéru letošního roku se nakonec postaral Kevin Costner a seriál Yellowstone scenáristy a showrunnera… (viac)

Andor se těší oblibě, sledovanost je však nízká

Andor se těší oblibě, sledovanost je však nízká

22.10.2022

Seriál Andor bývá často označován jako "nejlepší Star Wars seriál od Mandaloriana", nebo "nejdospělejší Star Wars od Rogue One". Jeho diváci si pak pochvalují zejména nečernobílé postavy, fantastický… (viac)

Reklama

Reklama