Reklama

Reklama

Ninjago – Nindžova cesta

(seriál)
  • Česko Ninjago (viac)
Dánsko / Singapur / Kanada / USA, (2011–2022), 57 h 26 min (Minutáž: 11–23 min)

VOD (1)

Série(16) / Epizódy(212)

Kai, Jay, Cole a Zane musí ovládnout moc svých elementů a zbraně Spinjitzu, aby ochránili zemi Ninjago, která má také podsvětí. (Netflix)

Recenzie používateľa Bob0 k tomuto seriálu (4)

Vzestup hadích kmenů (2011) (S01) 

Výborná séria! Keď som prvýkrát našiel názov seriálu Ninjago, povedal som si: ,,To bude nejaká hlúposť!" No môj syn sa vtedy išiel zblázniť do LEGA, takže to začal sledovať. Raz som sa rozhodol, že si jeden diel pozriem s ním a zistil som, že to vôbec nie je len reklama na LEGO. Skvelý seriál s priemerným dejom. Aj keď ma prvá séria nejak extra nenadchla, bol to rozbeh tohto seriálu, takže z nostalgie 4 hviezdičky /75%/ ()

Zelený ninja (2012) (S02) 

No, vlastne také pokračovanie 1. série. Prvých 6 epizód má dosť nudilo, pretože smrťou Veľkého požierača som bral kapitolu s hadmi za uzatvorenú. Avšak tvorcovia sa rozhodli, že hadí sa vrátia a budú zase bojovať proti ninjom. Zdalo sa mi to neoriginálne. Ale ďalších 7 častí to fantasticky vyvážilo, pretože tam bolo veľa zvratov. Stretli sme Lloydovu matku Misako, opäť sme videli Garmadona a prišiel nový boss s menom Overlord. 1 hviezdičku strhávam za tých prvých šesť častí. /70%/ ()

Restart (2014) (S03) 

Sklamalo ma, že séria má len 8 častí, pretože nápad s nindroidmi sa mi zdal zaujímavý. Prvá epizóda začala pokojne. Ninjovia sa stali učiteľmi, Garmadon je zase človek a Ninjago city sa po zničení Overlorda obnovuje a stáva sa z neho New Ninjago city. Potom sa to ale rozbehne a do konca nezastaví. !!!POZOR SPOILERY: Možno by som sa viac zameral na nindroidov a vynechal epizódy keď napríklad musia ninjovia ísť do digiverzie, alebo epizódy vo vesmíre. Taktiež by som zbytočne nevracal Overlorda, aj keď tentokrát sa to tvorcom podarilo. A koniec so Zaneovou smrťov bol dojímavý 😢. KONIEC SPOILEROV!!!   Nakoniec celkom podarená séria, hoc mohla dopadnúť oveľa lepšie. /65%/ ()

Turnaj živlů (2015) (S04) 

POZOR, RECENZIA OBSAHUJE SPOILERY! Jedna z mojich obľúbených sérií, aj keď je dosť predvídateľná. Všetci sa prihlásia na Turnaj živlov, no tých čo prehrajú čaká niečo horšie než vyradenie. Vlastne taká Squid game(2021) v LEGO verzii. No, keďže vtedy ešte žiadna ,,Hra na oliheň" neexistovala, zdal sa mi dej perfektný. Potešil ma aj návrat Pythora. Nemám rád keď sa niekto vráti v dvoch sériách ako hlavný zloduch, no ako vedľajšia postava má vždy poteší. Bol som aj rád, že Zane nezomrel, pretože je môj najobľúbenejší ninja. A ten koniec, keď sa Garmadon obetoval bol dojímavý. (Zaujímavosť: Bez tejto série by neexistovali ani 8. , 9. a 10. séria, pretože by sa Garmadon nemohol vrátiť v svojej zlej podobe.) /85%/ ()

Reklama

Reklama