Reklama

Reklama

LEGO Star Wars: Letné prázdniny

  • Česko LEGO Star Wars: Letní prázdniny (viac)

VOD (1)

Obsahy(1)

Po úspechu filmov The LEGO Star Wars: Holiday Special (2020) a LEGO Star Wars: Hrôzostrašné historky (2021) sága pokračuje ďalším sezónnym dielom s názvom LEGO Star Wars: Letné prázdniny. Je krátko po udalostiach, ktoré sa odohrali v epizóde Vzostup Skywalkera a Finn organizuje ako prekvapenie pre svojich priateľov Reyu, Poga, Rose, Čubaku, BB-8, R2-D2 a C-3PO vytúženú dovolenku na palube ultraluxusnej galaktickej lode Halcyon! Finnov plán užiť si naposledy spolu sa však rýchlo zmení na neúspech, keď odíde od skupiny. Ocitne sa na palube Halcyonu sám a pri hľadaní svojich priateľov narazí na troch duchov Sily - Obi-Wana Kenobiho, Anakina Skywalkera a princeznú Leiu. Každý z nich mu vyrozpráva vlastný nečakaný príbeh o nevydarenej dovolenke.
Obi-Wan si spomína na čerstvé dobrodružstvo, ktoré zažil na svojej výprave v seriáli Obi-Wan Kenobi. Rozpráva, ako sa spojil s povstaleckou špiónkou pri lúpeži v Jabbovom paláci, kde bol nútený vydávať sa za dovolenkára. Pri svojom napínavom úteku zažili rôzne vzrušujúce aj zábavné chvíle, ako aj pamätné stretnutie s Bobom Fettom. Obi-Wan Kenobi Finnovi vysvetľuje, že na dovolenke ide o to vychutnať si ju v danom okamihu. Neskôr Finn stretne ducha Anakina, ktorý mu vyjaví, že aj zlo si niekedy berie voľno. Vtedy, keď Darth Vader vezme nahnevaného cisára na nádherné pláže planéty Scariť, aby si oddýchol a zrelaxoval. Nakoniec Finna navštívi generálka Leia Organa a podelí sa s ním o príbeh, v ktorom rodina Solovcov musí pri jazerách Endoru podniknúť útek deň pred tým, ako mladý Ben Solo odchádza trénovať ku svojmu strýkovi Lukovi. Pri počúvaní Finn zistí, že dovolenka je oveľa viac, než si myslel. O poznanie múdrejší sa teraz Finn musí zdôveriť svojim priateľom s tým, čo skutočne cíti. Samozrejme, za predpokladu, že ich nájde skôr, ako sa skončí dovolenka. (Disney+)

(viac)

Recenzie (9)

ForgetMeNot5 

všetky recenzie používateľa

Po prvních cca 10-15 minutách jsem si myslela, že to bude zatím nejslabší sw lego speciál, ale poté to vše nabralo na obrátkách. Malé cameo jisté postavy potěšilo neskutečně, easter eggy jako vždy skvělé Musím říct, že zatím se jedná o sw lego speciál s nejlepší myšlenkou, při které Vám možná i slza ukápne. Těším se na nový a věřím, že bude, protože No one is ever really gone :´) ()

Reklama

Sharpooter 

všetky recenzie používateľa

Tento speciál je lepší než celá sequelová trilogie. Samozřejmě se jedná o snímek pro pobavení / zesměšnění některých postav. A musím říci, že Palpatinův výlet stál za všechny prachy. Takhle mě už dlouho nic ze světa Star Wars nepobavilo. Na jedno zabití volné hodiny je to fajn podívaná, která neurazí. ()

Phosphorus 

všetky recenzie používateľa

Na prvý pohľad to je “jenom taková blbůstka”, ale zároveň vidno, kam asi s tým Lucasfilm mieri – nechce sa úplne vzdať sequelových filmov a ich postáv. Na niečo veľmi vážne sa už neodváži, ale aspoň takto nadľahčene z tohto obdobia, to nikoho nezabije. Len to divákom pripomenie, že tieto postavy tu stále sú, aj po Epizóde IX. Máme tu všetky hlavné sequel postavy pokope, ak nie naživo, aspoň v holograme či v spomienkach. Samozrejme sa to celé opiera o predošlé filmy, známe vtípky alebo hlášky, ale pomedzi to všetko sa spomenú aj plány, ktoré majú jednotlivé postavy do budúcna. A týmto sa vytvára čerstvá pôda pre pokračovanie príbehu. Osobne - nie som proti. Len nech je to niečo, čo sa oplatí pozerať. Okrem toho dávam priemerné 3*, keďže som sa až tak nebavil a celkovo z toho nejakú extra summer náladu nemal. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama