Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jednalo se o pořad, který byl zaměřený na politický humor a ten ocenilo široké publikum, včetně diváků u televize. Pořad obsahoval i vtipné scénky a nemohly chybět ani písničky. (duklak2)

Recenzie (27)

tom88 

všetky recenzie používateľa

Veľmi zábavný program, ktorý mňa vždy rozosmial, niekedy až moc. Scénky, ktoré si pripravili boli na úrovni aj keď niektoré boli trocha trápne. Skrúcaný, Noga, Piško, Tlučková boli moja obľúbená štvorka v TV a kým bol Filip, tak tam patril aj on. Nemal som príliš rád piesne, ktorími len naťahovali čas, ale patrí to tam. Ďalšie pokračovania Telecvokingu už neboli také dobré. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

Dnes je samozrejme Štefan Skrúcaný so svojou... to už nezrátam koľkou verziou "opitého Slováka" dosť... dosť... opotrebovaný, navyše to uniknuté video... a Miro Noga... no, toho mám rád a mám rád tiež Milku, na ktorú tak pekne robí reklamu... "Telecvoking", to bola ešte stará škola a doba, Skrúcaný bol vtipný, Noga dvojnásobne vtipný a frajeri Radič a Jaro Filip ešte žili a politická satira slovenského diváka zaujímala a vtedy ju "tá" generácia aj vedela robiť. ()

TeeAge 

všetky recenzie používateľa

Šlo to, ale obzvášť na dlchšiu dobu nezaujalo. Noga a Skrúcaný sú vlastne ,,novšiu,, generáciou SK bavičou, a musím povedať, že bolo obdobie (ešte pred Krausom a Marcinom) keď pre mňa boli vrcholnými predstaviteľmi tochto žánru na SK obrazovkách. Možno sa pletiem, ale nebolo to v tejto relácii, kde robili neskutočne vydarenú paródiu na Majstra N-a? :) ()

Le_Chuck 

všetky recenzie používateľa

Svojho času asi jediná normálna (=t.j. taká čo sa udržala na obrazovkách viac ako 5 častí) humoristická relácia, určená pre skôr vnímavejšie publikum. A keďže to dlhú dobu bolo stále o tom istom tak sa nemožno diviť, že nástup živelných chlapcov z Uragánu (ktorí si v skečoch vystačili rýpania do politiky) bol taký drtivý. Dnes by to chcelo presný opak, návrat inteligencie na TV obrazovky. 60% ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Politická satira je pre demokratickú spoločnosť vždy potrebná, mala by mať svoj priestor. Čím je menej slobody, tým ťažšie sa robí. No a keď si uvedomím, že páni Skrúcaný, Noga, Filip, Radič a Piško ju začali robiť v období vlády despotického polomafiána Vladimíra Mečiara, tak musím uznať, že to bolo výborné. Časom to stratilo svoje kúzlo, aj zmysel a zábavná show "Telecvoking" zmizla z obrazoviek. No tie prvé epizódy neboli špatné. ** ()

burina

všetky recenzie používateľa

Noga a Skrúcaný mali tých TV relácií viac a kedže si ich presne všetky nepamätám, napíšem k nim všeobecný komentár. Kariéru si vybudovali zväčša na politickom humore, ktorý sa ale postupne divákom zunoval a z televízií sa následne vytratili. Nasledovali "zabávači" z Uragánu a keď si pozriete slovenskú humoristickú scénu dnes, zistíte, že okrem pána Lasicu tam nie je nikto, kto by za niečo stál. Škoda. ()

JohnnyD 

všetky recenzie používateľa

Na štvorici Noga-Skúcaný-Piško-Tlučková vidieť najlepšie na celej slovenskej televíznej tvorbe príbeh vzostupu a totálneho pádu. V deväťdesiatych rokoch na vlne protimečiarizmu sa dostali na vrchol spolu s Filipom a Radičom. Ich Apropo TV a hlavne neskorší Telecvoking pozeral rád skoro každý. Prečo? Žiadna masívna reklamná kampaň, proste boli vtipní a trefní. Lenže niečo sa stalo a z dňa na deň to bolo stále trápnejšie a nevtipnejšie. Potom začali meniť kulisy a názvy relácii (a odišli Radič s Filipom) a vyzeralo to, že len chcú zvýrazniť tú totálnu degradáciu humoru. Ich posledný spoločný počin sa, pokiaľ viem, ani neodvysielal, taká sračka to bola. Najzaujímavejšie sú ich osudy po televíznej sláve, kde sa karta totálne obrátila. Tlučková bola zo všetkých najmenšia hviezda a teraz zažíva vzkriesenie v priemerných slovenských sitcomoch, Piško sa pomaličky stavia na nohy v Pravde, kde znova píše listy premiérovi z Horného výplachu (a zväčša je to vtipné i trefné!), Noga popíja sám v župane pivko na terase neďaleko Horského parku a najväčšia hviezda onej éry, megamoderátor a totálne celoslovenská star Štefan Skrúcaný po sérii škandálov padnol na tvrdú zem a ktovie či sa ešte niekedy pozviecha. A vôbec chce to niekto? Ja nie, i keď Nogovi by som comeback doprial, mal som ho rád, chlapíka. Štyri hviezdy za nostalgiu z detstva. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Mečiarova éra zahrala tvorcom do kariet a vyprodukovali zábavnú show, ktorá sa nemusela na nič hrať. Bol to vrchol dvojice Skrúcaný- Noga, ktorá dokonca vytvorila celkom slušné piesne. Dnes takýto žáner v primeranej kvalite už chýba. ()

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Zábavná relácia s mnohými vtipnými scénkami, ktoré ma vedeli dostať až skoro do kŕčov od smiechu, len veľa to malo aj nepodarkov a vždy to bolo akési polovičné, stále som čakal, kedy sa konečne chytia, kedy budú takpovediac vo forme, ale nedočkal som sa. Išlo to vždy akoby na pól plynu. ()

MikO_NR_1909 

všetky recenzie používateľa

Stranícky humor pravého krídla kedysi pôsobil moderne, spätne to človek vníma dosť s rezervou, najmä po skúsenostiach s ich vládami a skutočných účeloch takýchto relácií. Pretože ich humor naráža na mentálne prekážky... ()

corona 

všetky recenzie používateľa

Na osvieženie pamäti: pred Telecvokingom bolo výborné Apropo s povestnou vodkou za správami a po Telecvokingu slabý čajíček O tri štart, ktorý ako sa zdá ukončil spoločnú televíznu kariéru N + S a Tlučkovú vrhol do najstupídnejších projektov aké sa momentálne vysielajú. Ale aby som len nekritizovala, niektoré scénky ako Veľký Mufti alebo Princezná s červenou hviezdou, Radičove počasie a podaktoré reklamy, boli celkom dobré. ()

Martin741 

všetky recenzie používateľa

Kvalitna komedia na to, ze Slovaci nikdy nevedeli natocit poriadnu a slusnu Komediu. Na to boli experti Taliani, spomeniem napriklad Bud Spencer - a a jeho kolegu Terence Hill-a. No ale za humor Radica a Filipa dam 69 % ()

chef 

všetky recenzie používateľa

Politicky "nekorektný" humor (na úrovni) zakapal v slovenských TV s odchodom Jara Filipa a Stana Radiča. Duo šašov Noga-Skrúcaný boli v telecvokingu taka cukrová vata medzi dvomi Pánmi satirikmi. ()

KoRner 

všetky recenzie používateľa

Dneska už veľa ľudí povie, že takéto relácie už nepozerá lebo ho nebavia, ale v tom čase to bola jedna z mála pozerateľných relácii na TV. Najradšej spomínam na Radičove predpovede počasia a Snehulienku a 7 trpaslíkov kde Noga bol prosto geniálny :-D ()

lemonova 

všetky recenzie používateľa

Pôsobilo to trochu amatérsky a ochotnícky, ale vo svojej dobe šlo o neoceniteľnú reláciu, ktorá bola oázou zdravého rozumu v úplne šialených mečiarovských rokoch .. ()

Porp 

všetky recenzie používateľa

Na rozdiel od dua Marcin-Kraus bola u Skrúcaného a Nogu vidieť snaha experimentovať s politickým humorom a posúvať jeho hranice. Nie iba vysondovať, čo sa divákom páči a potom to donekonečna recyklovať. Vlastne tu okrem Nogu a Skrúcaného bola celá elita slovenskej humoristickej scény. ()

Reklama

Reklama