Reklama

Reklama

Apropo TV

(relácia)
všetky plagáty

Obsahy(1)

Paródia na spravodajské relácie v podaní Stana Radiča, Jara Filipa a ich hostí. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (6)

Karamanlis 

všetky recenzie používateľa

Dobová talk-show Stana Radiča a Jara Filipa, venujúca sa zábavného formátu, ktorý bol v polovici 90. rokov aktuálny a žiadaný, teda politickej satire a inteligentnému humoru. Mnoho vecí, ktoré tu Radič, Filip a spol. odprezentovali boli skvelých a dodnes mi utkveli v pamäti, tento druh viac-menej intelektuálne ladenej zábavy však nemal patričný celoplošný dopad na slovenské publikum, časom divákov omrzel a bol na televíznych obrazovkách nahradený jednoduchšími zábavnými formátmi ako sú reality show a súťažno-zábavné relácie. ()

lepo 

všetky recenzie používateľa

Veľmi dobre sa mi to pozerá aj teraz v reprízach po 20 -tich rokoch. Štúdio " FILIPSOn ", nemalo v recesii v tej dobe konkurenciu. Jááááááááááj, ako len pekne idú po tých primitívoch a la Mečiar, (H)Ľupták a ostatná "sebranka".5* bez mrknutia za neovplyvniteľnú politickú satiru a odvahu v mečiarovskej dobe. ()

clubland 

všetky recenzie používateľa

Vydarena politicka satira, aj ked ujo Vlado robil velke bu-bu-bu. Potom prisliel telecvoking a O 3 start a vsetko skoncilo smrtou dolezitych osobnosti tejto relacie, ako aj politickym zastrasovanim a angazovanim sa manzelky (inac strasne primitivnej zeny) jedneho protagonistu v politike. ()

Reklama

Reklama