Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Politická satira z čias nedávno minulých. (oficiálny text distribútora)

Recenzie (7)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Zo začiatku veľmi zábavné a mal som pocit, že konečne táto štvorica rozvinie svoj talent naplno. Predsa Jaroslav Filip a Stanislav Radič boli pre mňa akýmsi medzníkom medzi nimi a staršou dvojicou Milan Lasica a Július Satinský a tu mali možnosť ukázať novú generáciu humoru, ale po čase akosi upadli a znovu išli na pól plynu, nevyužili svoje možnosti a žezlo v domácom humore prebrali iní, ak však išli naplno boli svetovo dobrí. Po rokoch je to pre mňa len priemerný zábavný program z minulosti, ktorý ma vedel pobaviť. ()

standsiller 

všetky recenzie používateľa

Je alarmujúce, že táto forma humorných relácii nemá adekvátnych pokračovateľov. Satiru priamo reagujúcu na spoločenskú situáciu nahradili primitívne a nič nehovoriace komerčné relácie s chudobným cieľom zarobiť. ()

Mire 

všetky recenzie používateľa

Štyri hviezdy čisto z nostalgie. Staré časy, keď každý týždeň v určitý deň (tuším že štvrtok) chodila iná zábavná relácie - tenkrát sa striedal Dereš, Aj múdry schybí, jedna relácia ktorú si ale nepamätám a práve O tri štart. V dobe keď to chodilo sa mi to páčilo, bol som síce malý chlapec a neviem či som vôbec všetkému rozumel (politickým elementom asi nie), ale aj tak som sa na tom bavil :) Noga a Skrúcaný boli v laufe, dnes sa už takéto relácie bohužiaľ nevyrábajú. ()

RigorMortis 

všetky recenzie používateľa

Časy, kedy Narkóza ešte mala vtipný humor. Skrúcaný ešte vedel pobaviť a Noga a Tlučková nehľadali "úspech" v trápnych CZ/SK komédiách. ()

Reklama

Reklama