Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (157)

plagát

Slavnosti sněženek (1983) odpad!

Nuda, nuda, potom ešte nuda a nakoniec opäť nuda..... nechápem to celkové hodnotenie, fakt nie.

plagát

Hranica (2022) (seriál) odpad!

Fakt odpad!

plagát

Po strnisku bosý (2017) 

Toto je dokaz, ze Sverak je uz stary a senilny a mal by svoje "remeslo" zavesit na klinec. Nudny, nelogicky zostrihany a umelo vydialogovany vytvor. Stacilo raz, taku stratu casu uz nikdy nezopakujem.

plagát

Piti, piti, pá (1970) 

Asi najhorsi a najnudnejsi film s Funesom. Je mozne, ze odpor k muzikalom vo mne vypestovala Veronika a S.T.Blackova v mojom detstve. Aj Neberte nam princeznu urobili svoje.... Jednoducho nie je to nic pre mna.

plagát

Všetci moji blízki (1999) 

Opat dalsi zbytocny film, poplatny dobe, v ktorej vznikol. Podobnych filmov su uz desiatky a stale je to o tom istom. Natoci uz niekedy niekto film o tom, ako to bolo naozaj, alebo preco to tak vlastne bolo? Komu vyhovuje toto zahmlievanie skutocnosti a prekrucanie dejin v prospech urcitej komunity? Vsetci sa boja pravdy, pretoze kazdy ma tu svoju. Ale pravda nikdy neumiera a pride cas, kedsa budeme ucit o tom, ako sme pravdu nemohli hovorit za komunizmu a ani nejaku dobu po jeho pade. Zaujimavy komentar: Wez

plagát

Amadeus (1984) odpad!

Čo to akože malo znamenať? Mne to prišlo ako nejaká dokumentárna prezentácia pre deti v osobitnej škole. Proste oskarové filmy sú pre mňa nepochopiteľnými.... a vôbec to neľutujem.

plagát

Stroskotanec (2000) 

Akonahle vidim vo filme nocne sceny, nakrucane pocas dna cez tmavy filter, alebo tiene jednej a tej istej postavy v tej istej minute smerujuce vzdy na inu svetovu stranu, straca pre mna film svoje caro po technickej stranke.Asi je to mojou pracou, ze vsade uz vidim len nedostatky a chyby. Pre bezneho nenarocneho divaka je to ale nepochybne zaujimavy snimok.

plagát

Inšpektor Max - Hračka (2018) (epizóda) 

Kukura pre mna nie je ziadny herec. Nespominam si na jediny film, v ktorom by ma Kukurov vykon nejakym sposobom zaujal. Inspektor Max je hrozna zlepenina, ktora nema nic spolocne ani s komediou, ani s kriminalkou. Kukurove vykony mi pridu ako nejake silene, ako keby si povedal, ze bude stavat na svojom "mene" ale do hrania sa moc nehrnul. Skoda, mozno niekto iny na jeho mieste by tento serial dokazal ozivit. Jedna hviezdicka len za napad.

plagát

Panna a netvor (1978) 

Strasna nuda, otrasne sceny a zabery, chabe herecke vykony. Studenkova absolutne mdla a nevyrazna. Herz mal radsej vystudovat za rabina, nie rezirovat filmy.